ŠOK! Isplivala fotka Osmana Karića iz njegove mladosti, ženama POPADALE VILICE zbog ovog DETALJA - Ne mogu da dođu sebi!

Autor:

Zabava

20.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić objavio je fotografije iz mladosti, ljudi su u šoku zbog onoga što su videli!

ŠOK! Isplivala fotka Osmana Karića iz njegove mladosti, ženama POPADALE VILICE zbog ovog DETALJA - Ne mogu da dođu sebi!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Rijaliti mag Osman Karić oduševio je svoje pratioce na Instagramu objavivši retke fotografije iz svoje mladosti koje su munjevitom brzinom postale viralne na društvenim mrežama. Fotografije iz devedesetih godina podsetile su njegove fanove na period kada je Karić, prema mišljenju mnogih pripadnica lepšeg pola, bio izuzetno brutalan frajer za kojim su mnoge poznate dame ludele.


Fotografije koje je Osman Karić podelio sa svojim pratiocima na Instagramu izazvale su pravu pometnju na društvenim mrežama. Na jednoj od njih, Karić pozira sa prepoznatljivim stilom devedesetih - tamnim naočarima, kožnom jaknom i neizostavnim osmehom koji je osvajao mnoga srca. Ovaj rijaliti mag je definitivno bio ikona stila tog vremena, a njegova pojava na fotografijama izazvala je lavinu komentara i divljenja.

Foto: Instagram.com

Osman Karić objavio fotografiju iz mladosti

 


Mnogi se sećaju Osmana Karića kao zavodnika iz prošlosti, čija harizma nije prolazila neprimećeno. Na fotografijama koje je objavio, Osman izgleda samouvereno i šarmantno, što je samo podgrejalo sećanja na njegove brojne ljubavne avanture i veze sa poznatim damama. Njegov neodoljiv šarm i karizma i danas ostavljaju bez daha, a mnogi su se složili da je Karić bio prava ikona lepote i stila devedesetih godina.

Ovim objavama, Osman Karić je svoje pratioce odveo na putovanje kroz vreme, podsećajući ih na njegove mladalačke dane i nezaboravne trenutke iz prošlosti. Mnogi su se složili da je Karić i danas ostao verni čuvar stila i da njegov šarm i dalje oduzimaju dah. Ove retke fotografije iz mladosti definitivno su izazvale veliko interesovanje javnosti i podsetile nas zašto je Osman Karić bio i ostao jedan od najzapaženijih javnih ličnosti današnjice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading