"IŠAO JE DO GRADA I..." Dara Bubamara besna kao ris, priznala da je ona dala sinu BESNU MAŠINU, pa otkrila šta se dogodilo kasnije!

Autor:

Zabava

19.01.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara se oglasila, pa prokomentarisala skandalozan snimak svog maloletnog sina.

"IŠAO JE DO GRADA I..." Dara Bubamara besna kao ris, priznala da je ona dala sinu BESNU MAŠINU, pa otkrila šta se dogodilo kasnije!

Foto: Instagram printscreen

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara nedavno je postala predmet interesovanja javnosti zbog spornog snimka koji je njen sin Kosta objavio na Instagramu.

Dara je istakla da automobil marke "mercedes" nije vozio njen petnaestogodišnji sin Kosta, već njegov osamnaestogodišnji drug. Naglasila je da je Kosta samo podelio snimak na svom profilu i pohvalio se maminim kolima. Pevačica je izrazila negodovanje povodom reakcija javnosti, ističući da je snimak automobila odmah povezan sa Kostom, iako on nije bio za volanom.

Dara je izrazila svoje mišljenje o reakcijama javnosti na ovaj događaj. Ona je istakla da je česta pojava da deca u Kostinom uzrastu voze automobile po gradu, te je komentarisala kako je moguće da je Kosta vozio automobil na snimku, iako je istina potpuno drugačija. Pevačica je istakla da je njen sin svestan pravila i da vozi automobil samo u okviru zatvorenih prostora gde nema saobraćaja, kao što je dvorište, te da vozi i kvad.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Sin Dare Bubamare

 

- To vozi Kostin drug koji ima 18 godina i ima vozačku. Njih dvojica su išli do grada i Kosta je podelio snimak jer je to mamin auto, kakve veze ima, svašta? Narod odmah napao kako je Kosta vozio auto. Što mora da znači da je on vozio? Možda je stavio tuđi snimak, tatin na primer, čista glupost. Znam dosta klinaca koji voze auto po gradu, a imaju 15, 16 godina, pa nikom ništa. Kosta moj zna da vozi auto i vozi samo tu oko zgrade, po dvorištu, gde nema saobraćaja, vozi i kvad. Na ovom snimku nije on vozio nego njegov drug, ja sam im dala auto - rekla je Dara za "Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Кокорин

20.01.2024 04:16

Полусвет.