SNEG PARALISAO BEOGRAD! Pogledajte zastrašujuće snimke kolapsa u saobraćaju! (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.01.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolaps u saobraćaju u Beogradu usled jake vejavice

SNEG PARALISAO BEOGRAD! Pogledajte zastrašujuće snimke kolapsa u saobraćaju! (VIDEO)

Foto: Instagram/serbialive_beograd •


Beograd, kao glavni grad Srbije, nije pošteđen uticaja trenutnog pogoršanja vremena koje je zahvatilo veći deo zemlje. Sneg koji snažno veje već satima stvorio je snežni prekrivač koji je gotovo okovao prestonicu, rezultirajući zastojima u saobraćaju. U pojedinim beogradskim opštinama, poput Kumodraža i Mirijeva, situacija je postala alarmantna, sa stvaranjem velikih kolona vozila i blokiranim ulicama. Čak i zimska služba zapela je u gužvi, što dodatno komplikuje situaciju.

 

 


Problemi u Kumodražu i Mirijevu

Kumodraž je jedna od opština u kojoj se stvorila značajna kolona vozila, a prema snimcima koje su građani podelili na društvenim mrežama, čini se da je situacija postala nepodnošljiva. Slična situacija se dogodila i u Mirijevu, gde je ulica Vitezova Karađorđeve Zvezde blokirana, sprečavajući normalan protok saobraćaja. Uz to, čak šest autobusa je blokirano na okretnici na Lešću, što dodatno otežava situaciju.

 

 

 

 


Pogoršanje Vremena i Najave RHMZ-a

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) najavio je pogoršanje vremena za danas, a u subotu se očekuje još hladnije vreme sa snegom u centralnim i južnim krajevima. Jutarnje temperature će se kretati od -4°C do 0°C, dok će maksimalne dnevne temperature biti od 0°C do 3°C. U nedelju se očekuje mraz u jutarnjim časovima, dok će na severu zemlje biti sunčano, a u centralnim i južnim predelima promenljivo oblačno.

 

 

 

 


S obzirom na sve navedene informacije, važno je da građani budu posebno oprezni i da preduzmu neophodne korake kako bi se adekvatno pripremili za trenutne vremenske uslove.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Solo

20.01.2024 03:44

Malo snega napadalo a novinari prave bombasticne izjave kao saobracajni kolapsi svugde kao da cemo svi da izginemo od 3cm snega jebiga..Saobracaj je usporen novinari a ne kolapsiran jer Srbi vole da se vozikaju..