UZNEMIRUJUĆI SNIMAK MALOLETNOG SINA DARE BUBAMARE OBIŠAO INTERNET: Divljao po ulici, pa sve usnimio za društvene mreže!

Autor:

Zabava

19.01.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Dare Bubamare vozi automobil sa 15 godina bez vozačke dozvole!

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK MALOLETNOG SINA DARE BUBAMARE OBIŠAO INTERNET: Divljao po ulici, pa sve usnimio za društvene mreže!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Poznata pevačica Dara Bubamara poznata je po svom sklonosti ka luksuznim i brzim automobilima. Nedavno je izdvojila impresivnu sumu od oko 150.000 evra za svoje četvorotočkaše, pokazujući svoju strast prema automobilima visoke vrednosti.

Međutim, nedavni događaj na profilu njenog sina, Koste, izazvao je veliku pažnju javnosti. Naime, mladi Kosta je podelio video snimak na kom se vidi kako vozi skupoceni automobil, i to sa samo 15 godina, bez položenog vozačkog ispita. Snimak je izazvao ogorčenje kod mnogih, s obzirom da je dečak ugrozio ne samo svoju, već i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju. Otežavajuća okolnost bila je i kiša koja je padala, što je dodatno umanjilo preglednost i predstavljalo dodatnu opasnost, čak i za iskusne vozače.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Sin Dare Bubamare

 

Ova situacija izazvala je brojne reakcije javnosti, dok se Dara Bubamara još uvek nije oglasila povodom ovog skandala. Mnogi su se setili nedavnog sličnog slučaja kada je i Silvija Đogani, ćerka poznatih ličnosti Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, dopustila svojoj 10-godišnjoj ćerki da vozi automobil.

Ovi slučajevi su podsetnik na ozbiljnost ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju, naročito kada su u pitanju maloletni vozači koji nemaju dovoljno iskustva niti zakonsko pravo da upravljaju vozilima. Ovakvi događaji takođe stavljaju akcenat na važnost odgovornog ponašanja javnih ličnosti i roditelja u pogledu vaspitanja dece i poštovanja zakona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading