SPECIJALNI GOST BODRI PARTIZAN U ATINI: LEGENDA crno-belih je večeras u "OAKI"!

Autor:

Sport

19.01.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskoristio je priliku da gleda svoj matični klub.

SPECIJALNI GOST BODRI PARTIZAN U ATINI: LEGENDA crno-belih je večeras u "OAKI"!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana gostuju u "OAKA areni" Panatinaikosu u 22. kolu Evrolige. Trenutno je poluvreme i rezultat iznosi 42:40 u korist domaćih.

Na tribinama "OAKA" Arene se, osim sramne parole od strane navijača "zelenih", nalazi i specijalni gost koji navija za crno-bele.

U pitanju je legenda Partizana Saša Ilić

Dugogodišnji kapiten crno-belih trenutno sa klupe vodi grčki Atromitos, a večeras je u Atini gde bodri svoj matični klub.

Republika

Foto: Starsport

Instagram "stori" Saše Ilića

Sale je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju sa tribina, uz emotikone crnog i belog srca, čime je oduševio Grobare. On je miljenik navijača, čovek koji je u Humskoj, sa prekidima, proveo preko 20 godina.

Za to vreme oborio je i mnoge rekorde, odigrao 875 utakmica, čime je pretekao Momčila Mocu Vukotića, a dao je čak 240 gola. Osvojio je sa "parnim valjkom" 11 titula prvaka države i sedam trofeja u Kupu, a tome je dodao i nastupe u Ligi šampiona 2003. i 2010. godine.

Trenersku karijeru nekada sjajni vezista počeo je u mlađim reprezentativnim selekcijama Srbije, potom je u sezoni 2021/22. vodio Čukarički, da bi narednu proveo u bugarskom CSKA iz Sofije.

Krajem oktobra prošle godine Ilić je seo na klupu Atromitosa, koji je u tom momentu bio pretposlednji tim u Superligi Grčke. Na 13 mečeva nema poraz, ostvario je sedam trijumfa i šest remija, pa je njegova ekipa sada na sedmoj poziciji sa 23 boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading