ŠOK! Devojka Lazara Ristovskog ZABLISTALA U VENČANICI, poznati glumac ponovo staje na "LUDI KAMEN"?

Autor:

Zabava

19.01.2024

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica pojavila se u venčanici na jednom događaju, svi se pitaju samo jedno!

ŠOK! Devojka Lazara Ristovskog ZABLISTALA U VENČANICI, poznati glumac ponovo staje na "LUDI KAMEN"?

Foto: Instagram.com

Anica i Lazar

Glumica Anica Lazić, devojka slavnog Lazara Ristovskog, pojavila se na dracionalnom Svetosavskom balu u Beču, ruku pod ruku sa njim. Njihovo pojavljivanje izazvao je brojne komentare, a kako im predviđaju venčanje, mnogi su smatrali da bi ovo mogla da bude najava.

Anica je na glavi imala i tijaru od kristala, a kosu je svezala u elegantnu punđu, pa je sve podsetila na nevestu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anica Lazić u venčanici

Inače, glumac i njegova 39 godina mlađa devojka su nedavno proslavi godinu dana veze,  a njen početak obeležio je kraj Ristovskog braka sa koleginicom Danicom. Nakon trideset i devet godina braka i dvoje dece, Ristovski je odlučio da krene novim putem sa mladom glumicom. Iako je javnost bila šokirana ovim obrtom događaja, čini se da ni Danica nije imala ništa protiv razvoda. Ljubav između nje i Ristovskog jednostavno se ugasila, ostavljajući ih da shvate da temelji njihovog braka više nisu postojali.

Republika

Foto: Instagram.com

Anica i Lazar

Nakon razvoda, Lazar Ristovski pronašao je sreću pored Anice Lazić, koja je čak 39 godina mlađa od njega. Oboje su se zaljubili i počeli da rade zajedno na nastavku serije "Drim tim". Lazar je čak dao otkaz bivšoj supruzi kako bi Anicu zaposlio u ovom projektu. Njihova ljubavna veza i profesionalna saradnja su kulminirali objavljivanjem zajedničke fotografije na društvenim mrežama, najavljujući tako novi projekat i svoju sreću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Duško

19.01.2024 21:12

Kako reče Makar Ivanovič, duša se još uvek raduje svakom novom danu i suncu,i ne bi imala ništa protiv da sve krene ponovo iz početka.....

Mili

20.01.2024 02:29

Ah ta ljubav...😅🤣😂

Mita

20.01.2024 10:52

Kako rece otac psihoanalize FROJD - Prvi znak glupavog coveka u ovom slucaju i zene, je da se nicega ne stidi- Ja bih samo dodao da se lukav covek ne moze nikako racunati u mudrog no u pokvarenog coveka, takvi nisu intelegentni ali su sirovine i gaze djonom pa im se pametni sklanjaju, jer upustiti se u raspravu sa budalom je beskorisno.