OTAC ANDRIJANE LAZIĆ NA DAN SAHRANE OBJAVIO SVE: Ove reči kidaju dušu, ne može da dođe sebi!

Autor: M. P. / O. B.

Zabava

19.01.2024

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Andrijane Lazić objavio potresne reči!

OTAC ANDRIJANE LAZIĆ NA DAN SAHRANE OBJAVIO SVE: Ove reči kidaju dušu, ne može da dođe sebi!

Foto: ST/Dragan Kadić

Danas će u Velinom selu biti sahranjena Andrijana Lazić, koja je stradala padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju. Njeno telo je sinoć stiglo u Beograd, a njen otac Nebojša Lazić se oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk i okačio njenu umrlicu, a sada se samo nekoliko sati pred sahranu oprostio emotivnim rečima od svoje mezimice:

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook.com/Andrijana Lazić

Andrija Lazić porodična kuća

 

- Anđele moj, lakše mi je, jer si među anđelima. Nastojao sam biti dobar tata i tvoj zaštitnik kao Beli anđeo. Ali, uzeli su te anđeli sebi i neka te čuvaju! Znaš, moj dobri anđele, svaki dan bez tebe je teži i teži, kako dalje bez tebe? Stalno pomišljam ući ćeš u kuću, sići sa sprata, izaći iz svoje sobe! Nikako da prihvatim realnost da nisi sa nama, pored mene. Toliko nedostaješ, ti sa svim svojim dobrim osobinama, ali i tvojom tvrdoglavošću koja te činila posebnom, jer si imala svoje JA! Želim da te se sećam kao na ovoj slici, vedru, nasmejanu i srećnu! Nadao sam se da ćemo proživeti još mnogo srećnih trenutaka, ali ti ćeš ostati sreća moga srca. Ovi dani bez tebe kidaju dušu, srce, kompletan organizam. Nadam se iskreno da si ti našla svoj mit i to mi je sada najbitnije - napisao je Nebojša na Fejsbuku.

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Andrija Lazić i otac Nebojša

 

Ekipa portala Republika posetila je Bijeljinu juče, a Nebojša nam je otvorio dušu.

- 10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao. Ne znam, ne znam... Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je s visine pala. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana. Dogovarala je pesme, to je trebalo da izađe oko Srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla. Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. Ona ništa nisu videle, spavale su. Sahrana je sutra u 13 časova i u to vreme će izaći pesme - otkrio je otac pokojne Andrijane za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading