SMRT BEBE ŠOKIRALA SLOBU RADANOVIĆA: Oglasio se nakon POTRESNE ispovesti nesrećnih roditelja Elene Novakov! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.01.2024

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović se oglasio na Instagramu nakon potresne ispovesti Danijela Novakova, oca preminule Elene!

SMRT BEBE ŠOKIRALA SLOBU RADANOVIĆA: Oglasio se nakon POTRESNE ispovesti nesrećnih roditelja Elene Novakov! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Privatna arhiva

Popularnog folkera Slobu Radanovića duboko je potresla tragična priča Marice Mihajlović i Danijela Novakova iz Šida, koji su zbog nemarnosti lekara izgubili svoju prvu zajedničku bebu Elenu. Nakon Maričine potresne ispovesti za Republiku, oglasio se i Danijel, a njegova priča je dodatno šokirala Radanovića, te se obratio javnosti putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Kad misliš da ne može gore, a ono te iznenadi... - napisao je Radanović i podelio ispovest potresenog Danijela.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Slobe Radanovića

Podsetimo, javnost je juče šokirala ispovest Marice Mihajlović, koja je otišla u bolnicu u Sremskoj Mitrovici kako bi rodila dete. Međutim, ginekolog u bolnici odbio je da izvrši carski rez i umesto toga stavio i Maricu i bebu na velike muke, a mala Elena je umrla ubrzo nakon rođenja. Danas je celu Srbiju dodatno potresla priča Danijela Novakova, supruga Marice Mihajlović, koji je jedva čekao da dobije prvo zajedničko dete sa njom.

Danijel i Marica imaju petogodišnju ćerku iz Maricine prethodne veze. Oboje su bili veoma srećni kada je Marica zatrudnela njihovim prvim zajedničkim detetom. Trudnoća je bila normalna, a išli su na redovne kontrole. Na dan kada je Marica primljena u bolnicu, svi testovi, uključujući ultrazvuk i CTG, bili su dobri. Beba je bila potpuno zdrava.

Republika

Foto: Privatna arhiva, Youtube/ Radio-televizija Vojvodine

Umrlica Elene Novakov, bolnica u kojoj je preminula

Marica je Danijelu javila 12. januara da je vode u salu za porođaj. Rekla je da je sve u redu i da će mu se javiti. Danijel je čekao i čekao, ali ona se nije javljala. Pozvao je bolnicu, a oni su mu rekli da je sve u redu s Maricom i da je u sali za porođaj. Bilo je oko podneva. Pozvao je ponovo oko tri ili četiri popodne, a oni su mu rekli isto. Pošto se Marica nije javljala na njegove pozive, otišao je u bolnicu u Sremskoj Mitrovici da proveri kako je. Tamo su mu rekli da je sve u redu i da će mu se javiti. Vratio se kući u Šid. Marica mu se javila oko ponoći.

- Zove Marica tek oko ponoći i kaže mi da sa detetom nešto nije u redu, da je na aparatima. Tu sam je tešio da će sve biti u redu. A stvarno sam se i nadao da će biti sve u redu, molio sam Boga da preživi. Marica kaže da su bebu prebacili u Novi Sad, pokušavaju da je spasu - priča Danijel i dodaje:

- Supruga me zove oko šest ujutru i kaže da je beba preminula. Plakao sam. Molila je tog doktora da joj uradi carski rez, jer je beba bila baš krupna, 4.080 grama. A on je pretio kako će da joj slomi zube, vilicu, psovao je.

U utorak su otišli po dete, tražili su da vide ćerkicu.

- Podnećemo krivičnu prijavu protiv doktora, tužićemo bolnicu. Dete ne možemo vratiti, ali ne želimo da se ovo ikome još desi. Ali, najpre moramo da sačekamo obdukcioni nalaz, koji bi trebalo da bude za nekoliko dana, kako su nam rekli u Novom Sadu - rekao je Danijel za "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading