OVO JE LICE LEKARA MONSTRUMA: Voditeljka lila suze posle priče nesrećne Marice, objavila detalje o DOKTORU koji je MUČIO porodilju!

Autor:

Zabava

18.01.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka plakala posle priče koja je šokirala Srbiju, objavila detalje o doktoru koji je mučio porodilju!

OVO JE LICE LEKARA MONSTRUMA: Voditeljka lila suze posle priče nesrećne Marice, objavila detalje o DOKTORU koji je MUČIO porodilju!

Foto: Shutterstock

Celu Srbiju šokirala je priča Marice Mihajlović, mlade majke, koja je doživela pakao na dan kada je trebalo da se porodi sa drugim detetom. Njena beba je preminula na porođaju, a od doktora je preživela pravi horor. 

Njena priča je pogodila voditeljku i glumicu Marijanu Mićić, koja se oglasila na društvenoj mreži Instagram.

- Suze su mi išle dok sam čitala ovaj tekst. Nema mesta za inicijale ovog "doktora". Monstrum se zove Marko Maksimović - napisala je Marijana putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Marijane Mićić

Marijana je potom na svom storiju okačila i njegovu fotografiju, koju možete pogledati klikom na link OVDE.

Podsetimo, Marica je primljena u Opštu bolnicu Sremska Mitrovica 11. januara, bez bolova, jer je nedelju dana premašila termin porođaja. Marica je za Republiku otkrila šta se dogodilo 12. januara. Doktori su odlučili da je upute u salu za porođaj i da joj uključe indukciju kako bi se izazvale kontrakcije i porođaj ubrzao, a na smeni je u tom trenutku dr Marko Maksimović, ginekolog-akušer ove bolnice.

- Sestrice su videle da ne mogu prirodno da se porodim. On je rekao da će mi uraditi carski rez u 17 sati, ali ja sam ga čekala još sat dok se nije pojavio. I tada mu sestre kažu da se ne dešava ništa, da ne mogu da se otvorim, ali je on insistirao da se sve nastavi "svojim tokom". Beba je bila mnogo visoko i nije mogla da se spusti u karlicu, a ja sam se otvarala presporo, otprilike pola centimetra na sat - vidno potresena priča majka bebe za Republiku.

Republika

Foto: Privatna arhiva, Youtube/ Radio-televizija Vojvodine

Bolnica i umrlica preminule bebe

- Stavio mi je ruku na usta, uvrtao ruke, pretio mi je da će mi izbiti zube - rekla je neutešna Marica i dodala:

- Vređao me je i po nacionalnoj osnovi, a rekao mi je i da će me udariti i da ću imati dve lobanje. 

Kako nam je dalje kroz suze pričala dvadesetsedmogodišnja majka, doktor je potom "skočio na stomak" i pokušao da izgura bebu, ali se ona zaglavila u porođajnom kanalu.

- Ja sam u tom trenutku izgubila svest i dobijala sam kiseonik, a beba je ostala zaglavljena. Meni je od tog pritiska slomljeno rebro, a beba se ukakila i udahnula je mekonijum. Mogla je da udahne, ali nije mogla da izdahne vazduh i srce joj je stalo u 23.05 - ispričala nam je.

Nakon jezivog horora koji je ova mlada majka doživela rekla nam je i da joj se bolnica zvanično nije obratila, a da papirologiju iz Novog Sada još uvek čeka.

- Ne, doktor se nije pojavio. Posle porođaja ja njega uopšte nisam videla - drhtavim glasom govori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Petar

18.01.2024 17:16

BRAVO...e tako , da svi znaju i vide !!! Sad je na redu Ministarstvo zdravlja ..... A vi novinari ne dozvolite da se ovo "zaboravi" i ne dobije svoj krajnji epilog , a to je KRIVICNO gonjenje pomenutog monstruma a ne doktora !!!

Odgovori 15 2
Dijana

18.01.2024 20:23

Svaki dan čitamo slične priče. Dok ne uzmemo motke i ne išibamo ove tzv doktore, neće im se stati u kraj.

Odgovori 18 3
Ana

19.01.2024 00:06

Da se ovako monstruozan čin desi i da se svi prave ludi, od tog "doktora" pa do ostatka medicinskog osoblja... Ovo je grozota!!!! Ej, kao prvo mučiti i iživljavati se nad ženom u najranjivijem stanju, skakati joj po stomaku i lomiti rebra i pritom joj UBITI dete??? Zašto o ovome ne pišu svi mediji??

Odgovori 14 0
Lol

19.01.2024 16:52

Tužilaštvo treba da kaže svoje a ne da stavljate lekara okolo sa slikom i imenom i prezimenom kao metu. Najlakše je bez dokaza pozivati na linč preko medija.

Odgovori 2 13