TEODORA JE OPERISALA CISTU, A JA TUMOR: Goca Džehverović otkrila pozadinu PORODIČNE DRAME na Badnji dan!

Autor:

Zabava

18.01.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka popularne pevačice otkrila svoj najveći strah u vezi ćerkine nedavne hitne hirurške intevrencije.

TEODORA JE OPERISALA CISTU, A JA TUMOR: Goca Džehverović otkrila pozadinu PORODIČNE DRAME na Badnji dan!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Majka poznate pevačice i higijeničarka u "Eliti" Gordana Goca Džehverović progovorila je o operaciji ćerke Teodore Džehverović, koja je 6. januara na Badnje veče, morala hitno pod nož jer joj je pukla cista na jajniku. Pevačica je nakon izlaska iz bolnice na društvenoj mreži pokazala ožiljak, te se pohvalila kako se sada mama brine o njoj. 

- To nas je baš iznenadilo, bili smo zatečeni. Dakle, to se dogodilo na Badnje veče, prilično brzo, u jednom momentu je nastao haos. Pitali smo se šta je sa njom, da li joj je puklo slepo crevo ili nešto drugo. Otišla sam u ribarnicu kod prijatelja da mu pomognem, to generalno radim za te dane koji se obeležavaju, a cenim vredne i radne ljude, a on je jedan od tih, jer nema radnika u svojoj ribarnici, već čitav posao obavlja sam. Tako sam otišla tamo u pet sati ujutru, a Teodoru sam ostavila čitavu i zdravu - ispričala je Džehva za "Puls Srbije", pa se osvrnula na šok-momenat kada se vratila iz pomenute ribarnice:

 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Teodora Džehverović na Badnji dan hitno završila na operacionom stolu

 

- Kada sam se vratila, rekla mi da je u bolnici, čeka rezultate jer je prethodno izvadila krv. Rekla je da je odjedanput stomak počeo da je jako boli. Za dva sata su odrađene sve analize i ona se našla na operacionom stolu. To je bio takav šok za nas ukućane. Stvarno nam je bilo teško, svašta nam je padalo na pamet, pogotovo ako uzmemo u obzir da sam ja u dvadesetim godinama operisala tumor na jajniku. Nekako, u momentu mi se vratio film onoga što se meni dogodilo, ali srećom je sve dobro završno po Teodoru, ona je sve to stojički podnela.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading