TATA, VIŠE MI NE DOLAZIŠ! Ćerka Džeja Ramadanovskog se RASPALA NA KOMADE nakon filma "Nedelja", pa uputila ocu emotivne reči!

Autor:

Zabava

17.01.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlađa pevačeva ćerka još uvek ne može da preboli smrt voljenog oca.

TATA, VIŠE MI NE DOLAZIŠ! Ćerka Džeja Ramadanovskog se RASPALA NA KOMADE nakon filma "Nedelja", pa uputila ocu emotivne reči!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marija Ramadanovski

Sinoć je u MTS Dvorani održava premijra filma "Nedelja" rađena po motivima života legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, a među prvima na crvenom tepihu našla se njegova mlađa ćerka Marija Ramadanovski.

Republika

Foto: instagram.com/marija_ramadanovski

Marija i dalje tuguje za ocem koji joj svakodnevno nedostaje

Naime, Marija je na premijeru stigla sa svojim suprugom Stefanom, a bol za ocem nije mogla da sakrije. Pokojni pevač nije doživeo da prisustvuje venčanju svoje naslednice, koja je prošlog leta stala na ludi kamen, a nju to i dalje jako boli.

Marija je uoči večeri kada će publici prvi put biti prikazan film "Nedelja", podelila tužnu poruku, upućenu svom ocu.

- Ni ove noći, ni sutra, ni nikad. Ja više ti ne dolazim - napisala je Marija uz crnu pozadinu i simbol bele ptice.

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Husa kao Džej u filmu "Nedelja"

Inače, portal Republika se sinoć našao na licu mesta, gde smo zabeležili ko je došao od poznatih zvanica. Na premijeri filma "Nedelja" bili su voditeljka Marija Veljković sa dečkom glumcem Rastkom Jankovićem, pevač Adil Maksutović sa drugom Džejevom ćerkom Anom, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sa ćerkom Anastasijom, pevačica Mina Kostić sa ćerkom, folker Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom, harmonikaš Aca Sofronijević sa devojkom, i mnogi drugi...

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Gromoglasan aplauz za ekipu filma "Nedelja"

Podsećanja radi, film "Nedelja" donosi priču o životu jednog od najintrigantnijih pevača sa ovih prostora, Džeja Ramadanovskog. Film u produkciji "Telekoma Srbije", a po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića kroz priču o prijateljstvu i uspehu u kojoj se prožimaju elementi akcije, drame i muzike upoznaje publiku sa Džejevim detinjstvom i njegovim muzičkim počecima. Život ovog Dorćolca dočaraće glumačka ekipa u sastavu Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Ivan Jevtović, Jovo Maksić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading