"ZNAM DA JE DŽEJ SADA SA ANĐELIMA..." Ceca Ražnatović otvorila dušu na premijeri filma ,,Nedelja", njene reči su sve dirnule u srce! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.01.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović otvorila dušu o pokojnom Džeju Ramadanovskom.

"ZNAM DA JE DŽEJ SADA SA ANĐELIMA..." Ceca Ražnatović otvorila dušu na premijeri filma ,,Nedelja", njene reči su sve dirnule u srce! (VIDEO)

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Ceca Ražnatović

Večeras se odigrava premijera filma ,,Nedelja" koji je rađen po motivima života Džeja Ramadanovskog. Tom prilikom u MTS dvorani okupili su se mnoge poznate ličnosti, među kojima se našla i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, sa ćerkom Anastasijom Ražnatović

Pred sam početak filma, Ceca je otvorila dušu o pokojnom Džeju, budući da je poznato da su oni bili veliki prijatelji i da su mnoge dane provodili zajedno. 

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Ceca Ražnatović i Anastasija Ražnatović

 

- Prvenstveno se radujem što se ovo dešava, što je film završen, očekujem da će biti jako emotivno, on ima emotivnu životnu priču. Po svemu najlepšem ga pamtim. Ne plačem, znam da je među anđelima, i mene vezuju najlepše emocije - rekla je Ceca i dodala:

- Što se Beograda tiče, ja sam krajem 70tih sam počinjala karijeru. Sa tatom sam znala pešice da prolazim ulicama, što danas ne bih smela.

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Ceca Ražnatović na premijeri filma ,,Nedelja"

 

Svetlana Ražnatović otpevala je pesmu ,,Za kraj", koja je snimljena za potrebe filma ,,Nedelja", a tekst je napisala pokojna Marina Tucaković, dok je muziku i aranžamn radio Futa Radulović. 

- Vratile su se stare emocije kada smo u studiju zajedno radili Marina, Futa i ja. Taj neki period kada smo do kasno ujutru znali da sedimo u njihovom stanu na Vračaru i slušamo razne numere koje je Marina napisala, a Futa komponovao. To su bila neka bezbrižna vremena, kada smo imali toliko kvalitetnih i dobrih pesama da nije bilo mesta da ih sve stavimo na jedan album, pa smo ostavljali za naredne - rekla je Ceca kroz suze za Republiku nedavno.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading