NAŠU PEVAČICU MUŽ PREVARIO SA BEBISITERKOM I NAPRAVIO JOJ DETE! Dok je ona nastupala, švalerisao se sa KLINKOM i to u ŽENINOJ KUĆI!

Autor:

Zabava

15.01.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost će biti šokirana kada sazna o kojoj je popularnoj pevačici reč.

NAŠU PEVAČICU MUŽ PREVARIO SA BEBISITERKOM I NAPRAVIO JOJ DETE! Dok je ona nastupala, švalerisao se sa KLINKOM i to u ŽENINOJ KUĆI!

Foto: Shutterstock

Iako su delovali do skoro kao skladna porodica, više je nego jasno da se u domu naše poznate pevačice nešto dešava, te da sa suprugom nije u dobrim odnosima. Kako smo ekskluzivno saznali, našu pevačicu je muž prevario sa bebisiterkom kojoj je napravio dete.

Naime, kako je ova naša pevačica mega popularna, te često putuje i gostuje po inostranstvu, njen suprug je odjednom prestao da je prati, a do skoro su svuda išli zajedno. Važili su za jedan od naskladnijih parova, pogotovo što su na sva usta pričali koliko se vole, kao i da je plod njihove ljubavi dvoje dece. Međutim, kada su zaposlili mladu bebisiterku, koja je delovala pitomo i slatko, sve se promenilo, a pevačica je nedavno saznala da je muž imao aferu upravo sa osobom koja čuva njihovu decu u njenoj kući.

- Šta da ti kažem, evo mi koji smo sa njom (tom pevačicom) baš dobri, još uvek ne verujemo da je on to njoj uradio, onda možeš da misliš kako se ona oseća. Pa, ako se setimo samo početka njihove veze, znaš koliko je ona njega uzdizala i kako ga je izdigla iz pepela. Međutim, on je totalno poludeo za ovom bebisiterkom, koja mu je skroz isprala mozak - priča doboobavešten izvor za Republiku i otkriva kako je pevačica saznala za ovu aferu:

- Ništa nije slutilo na ovo, ali i jeste, sad kad vratim film, malo je bilo čudno, što je on sve više vremena provodio sa decom kod kuće, dok je ona putovala. Za to vreme se i spanđao sa ovom bebisiterkom, a na kraju toliko odlepio za njom da joj je napravio dete. Kada je naša pevačica to saznala, napravila je haos, ali se zbog dece suzdržavala da ne porazbija sve u kući. Odmah ga je izbacila i nije htela da čuje za njega, ali su se onda dogovorila da zbog dece ne prave javne skandale. Međutim, kad si me pozvala i rekla šta si saznala, jasno mi je bilo da su gradske priče sve glasnije, te da to nisu mogli da sakriju iako su pokušali. Ko zna šta će biti kada javnost sazna da je ona u pitanju. Već se po njoj može videti da nije više ista osoba, što po ponašanju, što po stajlingu. Vdi se da je povređena i da se namerno bahati u javnosti. Ne znam samo kako će onda izdržati kad sve ovo ode u javnost, akd počnu priče i naslovi. Njoj je samo bitno da decu skloni od problema i da deca ne stradaju. Iskreno, nije ovo zaslužila, od njega je napravila čoveka, a on joj ovako vraća.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nana

17.01.2024 08:33

Ko li je ovo?