BIVŠA SUPRUGA JOVANA MEMEDOVIĆA ODUZIMA DAH: Nikad izazovnija, svi gledaju u OVAJ detalj!

Autor:

Zabava

15.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Memedović pokazala kako izgleda kada se skocka!

BIVŠA SUPRUGA JOVANA MEMEDOVIĆA ODUZIMA DAH: Nikad izazovnija, svi gledaju u OVAJ detalj!

Foto: RTS/printscreen

Mirjana Memedović, bivša supruga popularnog voditelja Jovana Memedovića, privukla je pažnju svojih pratilaca na društvenim mrežama objavom fotografije u vrelim kožnim pantalonama.

 

Njen besprekoran stil i izgled izazvali su lavinu pozitivnih komentara. Mirjana važi za pravu elegantnu damu koja vodi računa o svom fizičkom izgledu, a njen modni izbor bio je predmet divljenja mnogih.

Foto: printscreen/instagram.com

Mirjana Memedović

 


Jovan Memedović, poznati voditelj RTS-a, nije samo stručnjak za prirodne lepote Srbije, već je i sam veliki ljubitelj prirode. Od rane mladosti bio je aktivni član planinarskih društava i putovao je širom Srbije, upoznajući različite predele. Zbog ljubavi prema prirodi, odlučio je da izgradi divnu kuću usred zelenila, na mestu koje ga je posebno očaralo. Iako ne izgleda luksuzno, Memedovićeva kuća sagrađena je od drveta i pruža pravi raj za ljubitelje prirode. Enterijer odiše toplinom i ušuškanošću, a vikendicu često posećuju i njegovi psi, koji mu prave društvo dok uživa uz knjigu i kafu.

 

 


Unutrašnjost Memedovićeve brvnare obiluje jednostavnim nameštajem i fotografijama nastalim tokom snimanja emisije "Sasvim prirodno". Prostrana terasa pruža pogled na reku i predstavlja poseban ugođaj, a voditelj neretko sa svojim pratiocima deli trenutke opuštanja uz čašu vina. Iako ne otkriva previše detalja iz privatnog života, Memedović voli da podeli trenutke iz svog kutka u prirodi sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading