CECI RAŽNATOVIĆ SE OVO NEĆE SVIDETI KADA SAZNA: Minu Kostić pitali za pesmu "Nedelja", njen odgovor će vas ŠOKIRATI!

Autor:

Zabava

15.01.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Kostić ostala šokirana kada je saznala da je Ceca Ražnatović otpevala pesmu za film ,,Nedelja".

CECI RAŽNATOVIĆ SE OVO NEĆE SVIDETI KADA SAZNA: Minu Kostić pitali za pesmu "Nedelja", njen odgovor će vas ŠOKIRATI!

Foto: ATA Images

Mina Kostić, poznata pevačica narodne muzike, nedavno je iznela svoje mišljenje o tome da li je trebalo da glumi u filmu "Nedelja" o Džeju Ramadanovskom. Kako je bila bliska sa legendarnim pevačem i sa njim snimila evergrin "Slavija", mnogi su bili znatiželjni da saznaju da li će se ona pojaviti u ovom ostvarenju.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Mina Kostić Amig show

 


Kostićeva je istakla da nije sigurna da li je bila predviđena za ulogu u filmu, s obzirom na to da se snimalo od početaka Ramadanovskove karijere, a da se ona sa njim družila tek od 1995. godine. Izrazila je iznenađenje što je njena koleginica Svetlana Ceca Ražnatović otpevala pesmu za film, naglašavajući da je smatrala da je to trebalo da uradi upravo ona.

- Znam da je Ceca otpevala pesmu, mislim da sam ja trebala da otpevam tu pesmu, ne znam zašto, zbog čega, šta, kako?! Verovatno zato što se ja tad nisam družila sa njim - rekla je Mina pomalo uvređena.

Foto: TV Pink/printscreen, ST/N. Mandić

Mina Kostić i Džej Ramadanovski

 


Uprkos pomalo uvređenom tonu, Kostićeva je izrazila nadu da bi mogla biti pozvana da učestvuje u eventualnom nastavku filma. Istakla je da je srećna što je imala priliku da bude prijateljica sa Džejem Ramadanovskim, te da je otvorena za saradnju u budućim projektima vezanim za ovu priču.

- Možda bude neki nastavak pa ću biti u filmu ili tako nešto, ali u svakom slučaju, kako god, ja sam srećna da sam imala takvog prijatelja i to je to - zaključila je Mina za Kurir.

Ostaje da vidimo da li će ova situacija izazvati nove tenzije među pevačicama, ili će se sve rešiti kroz vreme koje dolazi. Do tada, ostaje nam da pratimo razvoj događaja i eventualne nove informacije o filmu "Nedelja o Džeju Ramadanovskom".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Car

15.01.2024 16:33

Evidentno je da Mina ima kvalitetniji vokal od Cece. Nažalost, u ovom sve manje moralnom društvu vrednuju se druge stvari, kvalitet najmanje.