ŠTA OVO RADI ĆERKA NAŠEG FOLKERA? Đina Džinović u pozama sa erotskih časopisa, kako će Haris reagovati?

Autor:

Zabava

13.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đina Džinović objavila set fotografija u vrelim pozama.

ŠTA OVO RADI ĆERKA NAŠEG FOLKERA? Đina Džinović u pozama sa erotskih časopisa, kako će Haris reagovati?

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram.com/djinadzinovic

Ćerka poznatog pevača Harisa Džinovića, Đina Džinović, ponovo je privukla pažnju javnosti objavom vrelih fotografija sa plaže na društvenoj mreži Instagram. Ove provokativne fotografije brzo su postale viralne, a Đina je još jednom pokazala svoju izuzetnu aktivnost na ovoj platformi gde redovno izaziva lavinu pozitivnih komentara na račun svog izgleda.

 

Iako je već poznato da je Đina veoma aktivna na Instagramu i da često objavljuje provokativne fotografije, ovog puta je uspela da izazove posebnu pažnju svojih pratilaca. Na fotografijama sa plaže, Đina pozira sa samopouzdanjem, ističući svoju zanosnu figuru i besprekoran izgled, što je naišlo na oduševljenje mnogobrojnih fanova.


Jedan od detalja koji je privukao pažnju jeste Đinin modni izbor tokom ovog letnjeg odmora. Njeni atraktivni kupaći kostimi i stylish dodaci dodatno su istakli njen besprekoran ukus za modu. Osim toga, pozitivni komentari koji su se nizali ispod fotografija jasno pokazuju koliko je ovaj mladić talentovan i voljen među svojim pratiocima.

 

 


Pored toga, nije tajna da Đina nasleđuje umetnički duh svog oca i da je podrška svoje porodice, uključujući i Harisa Džinovića, veoma važna za nju. Njena pojava na društvenim mrežama i u javnosti uvek je praćena pažnjom, a ovakve objave samo potvrđuju njen uticaj i popularnost među mladima.

Đina Džinović je još jednom pokazala svoju harizmu i šarm koji je čine jednom od najzanimljivijih ličnosti na domaćoj javnoj sceni. Njeni modni izbori, samopouzdanje i podrška koju dobija od svojih fanova čine je istinskom ikonom stila i inspiracijom za mnoge mlade žene. Nastavljajući svoj uspešan put na društvenim mrežama, sigurno je da ćemo još mnogo toga zanimljivog videti od ove mlade influenserke.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading