OTKRIVAMO: Ovo su detalji Bikovićevog TAJNOG VENČANJA - kolega napravio HAOS!

Autor:

Zabava

12.01.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac i Ivana Malić stali na ludi kamen!

OTKRIVAMO: Ovo su detalji Bikovićevog TAJNOG VENČANJA - kolega napravio HAOS!

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com

Glumac Miloš Biković, nedavno postao otac, iznenadio je javnost vestima o svom tajnom venčanju sa Ivanom Malić. Njegov kolega Ivan Oklobistin otkrio je da je Biković stupio u brak, ističući da je Biković odan, pravi patriota i pravoslavac, te da ima ozbiljan odnos prema ženama.

Miloš Biković je odlučio da svoju ljubavnu priču sa Ivanom Malić učini još posebnijom tajnim venčanjem. Ova vest iznenadila je mnoge obožavaoce koji su bili nestrpljivi da saznaju detalje o ovom događaju. Poznato je da je Miloš verio izabranicu Ivanu, ali izjava njegovog kolege danas je odjeknula u medijima i razotkrila da je glumac stao na ludi kamen.

Ivan Oklobistin, kolega poznatog glumca, izneo je nekoliko zanimljivih detalja o Bikoviću, ističući njegov odan odnos prema svojoj otadžbini i pravoslavnoj veri, kao i ozbiljan odnos prema ženi. 

On je veoma dobar čovek, odan drug i pravi patriota svoje otadžbine. A ovo je veoma važan kvalitet. Vidim kako se na snimanju odmiče, sluša i gleda govore političara, brine... Srbi su naši pravi prijatelji. Uprkos činjenici da od ovoga nemaju direktne koristi. A Miloš je pravi pravoslavac. Ima veoma ozbiljan odnos prema ženama. Sada je oženjen, hvala Bogu - rekao je on za "Aif.ru", i tako otkrio da je glumac stao na ludi kamen.

Republika

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Miloš Biković i Ivana Malić

Oklobistin je takođe istakao da Biković ima duboko razumevanje ruske kulture, kao i sposobnost da razume suštinu i složenost ruskog jezika. Ovo je dodatno naglasilo Bikovićevu povezanost sa ruskom kulturom i jezikom, što je zanimljiv detalj u njegovom životu i karijeri.


Pored vesti o tajnom venčanju, Biković se takođe suočava sa novim ulogama u životu - ulogom oca. Ova nova uloga donosiće mu nove izazove i radosti, dok će istovremeno nastaviti sa svojom uspešnom glumačkom karijerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading