GURAJU JOJ NOVAC, A ONA NEĆE: Marija Mikić odbila bakšiš od 500 EVRA!

Autor:

Zabava

12.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovog poteza pevačicu zasipaju pozitivnim kometnarima!

GURAJU JOJ NOVAC, A ONA NEĆE: Marija Mikić odbila bakšiš od 500 EVRA!

Foto: printscreen/TV Prva

Popularna pevačica Marija Mikić nedavno je pokazala svoju čvrstu moralnu i profesionalnu stranu na jednom nastupu u klubu. Dok je izvodila svoje hitove, jedan od njenih oduševljenih fanova pokušao je da joj da bakšiš u vrednosti od 500 evra. Umesto da prihvati ovaj veliki iznos novca, Marija je odlučila da pokaže svoj karakter i odbila je ovu velikodušnu ponudu. Na snimku koji je ubrzo postao viralan na internetu vidi se kako je mladić prišao bini i pokušao da joj gurne novac u ruku, ali je pevačica sa osmehom odbila ovaj gest, zahvalivši se mladiću na podršci.

Ovaj potez Marije Mikić izazvao je lavinu pozitivnih reakcija na društvenim mrežama. Mnogi korisnici su pohvalili pevačicu zbog njenog iskrenog odnosa prema svojoj publici i principijelnog stava koji je zauzela. Pohvale su stizale sa svih strana, a fanovi su isticali da je ovo još jedan dokaz koliko je Marija posvećena svojoj umetnosti i poštovanju prema svojoj publici.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Marija Mikić

Ovaj događaj dodatno je istakao Marijinu reputaciju kao umetnice sa integritetom. Njena odluka da odbije veliki bakšiš pokazala je da novac nije njen glavni motiv i da više ceni autentičnu podršku svojih fanova nego materijalnu korist. Ovakav stav retko viđamo u današnjem svetu estrade, gde su finansijski interesi često na prvom mestu. Marija Mikić je još jednom pokazala da je posebna po mnogo čemu, te privukla pažnju javnosti ne samo svojim glasom, već i svojim karakterom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading