LJUBA PERUĆICA NASLUTIO ŠTA ĆE SNAĆI PRIJU: BIli su u ljubavnoj vezi, a ovako je govorio o njoj!

Autor:

Zabava

12.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač progovorio o odnosu koji su imali na početku njene karijere.

LJUBA PERUĆICA NASLUTIO ŠTA ĆE SNAĆI PRIJU: BIli su u ljubavnoj vezi, a ovako je govorio o njoj!

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Prija i Perućica

Pevač Ljuba Perućica nedavno je otvoreno progovorio o svojoj emotivnoj vezi sa pevačicom Aleksandrom Prijović, koja je započela nakon njihovog učešća u takmičenju "Zvezde Granda". Iako je njihova veza privukla pažnju javnosti, Ljuba ističe da je to bilo nešto što se događalo u prošlosti te da su oboje nastavili svoje živote nakon raskida.

Ljuba je istakao da je još dok su bili zajedno, Aleksandra pokazivala izuzetan talenat za pevanje te da je bilo jasno da je pred njom blistava karijera.

Bilo je dosta Grandovih parova tada, mi smo bili dve godine zajedno. Bilo je to ljudima interesantno, dok je trajalo-trajalo je, kad više nije prekinuli smo i to je to. Bilo je veza i pre i posle nje - rekao je Ljuba Perućica, pa nastavio:

Mi smo o tome pričali dok smo bili zajedno, ona je još tada znala da će to da se desi, ne samo ona, pored nje sam i ja znao i imao jak osećaj da će tako da bude. Prvo, ona peva nestvarno dobro, to je talenat sa kojim se rodiš. Ona je tako pevala i sa 7 godina, i sa 13 godina.

Republika

Foto: ATA Images

Ljuba je takođe istakao da pored talenta i odabira pesama, sreća igra važnu ulogu u postizanju uspeha. 

Na drugom mestu su pesme koje izabereš i kako ih doneseš. A možda je ispred toga sreća, sreća bitan faktor u svemu tome. Kad se kockice poklope, to ide - istakao je Ljuba za domaći medij. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading