SLAVLJE U DOMU MARIJE MIKIĆ: Ovo je poseban dan, Jovan ne skida OSMEH S LICA! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica podelila javno emotivne kadrove iz porodične kuće!

SLAVLJE U DOMU MARIJE MIKIĆ: Ovo je poseban dan, Jovan ne skida OSMEH S LICA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Marija Mikić nedavno je iznenadila javnost otkrivši da je priredila neobično iznenađenje za svog supruga Jovana Pantića. Naime, Jovan je bio više nego uzbuđen kada je dobio rođendanski poklon od svoje drage, a svi pratioci su imali priliku da vide njegovu reakciju putem društvenih mreža.

Dok je otvarao ogromnu kutiju umotanu u crveni papir, Jovan Pantić nije mogao da sakrije osmeh i uzbuđenje. Dok je pažljivo skidao ukrasni papir, nije ni slutio šta se krije unutra. Kada je konačno otkrio da se radi o klaviru, Jovan nije mogao da veruje svojim očima. Ovaj emotivni trenutak bio je zabeležen i podeljen sa javnošću, ostavljajući fanove oduševljene gestom ljubavi i pažnje.

Posebno dirljiv momenat bio je kada je njihova ćerkica Đurđa pomagala Jovanu da otvori poklon. Ova gesta dodatno je naglasila porodičnu povezanost i podršku koju ova mlada porodica pruža jedno drugom.

- E, sad počinje prava žurka kod Pantića! Srećan rođendan ljubavi - poručila je Marija uz objavu snimka na kom Jovan otvara poklon, na instagramu.

Jovan je nakon iznenađenja javno zahvalio svojoj supruzi, deleći fotografiju novog klavira sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Ova gesta ljubavi dodatno je naglasila njihovu bliskost i podršku koju pružaju jedno drugom u svakodnevnom životu.


Kroz ovu priču o iznenađenju koje je priredila Marija Mikić svom suprugu Jovanu Pantiću, vidimo da ljubav i pažnja u malim gestovima mogu napraviti veliku razliku. Ova porodična priča sigurno će inspirisati mnoge da neguju ljubav i podršku u svojim bliskim odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading