PINKOVA VODITELJKA SE UDALA ZA MILIONERA: Obožavali ste njenu emisiju, a ovako ona danas izgleda!

Autor:

Zabava

12.01.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna emisija "Piramida" bila je omiljena među publikom, a danas Branke Nevistić nema na malim ekranima!

PINKOVA VODITELJKA SE UDALA ZA MILIONERA: Obožavali ste njenu emisiju, a ovako ona danas izgleda!

Foto: printscreen/RTVPink

Branka Nevistić, nekada poznato televizijsko lice, ostavila je dubok trag u svetu zabave kao voditeljka popularnog TV šoua "Piramida". Tokom prethodne decenije, gledaoci su je redovno pratili na ružičastoj televiziji, uživajući u njenom šarmu i talentu. Međutim, poslednjih godina Branka se povukla iz javnosti i posvetila privatnom životu.

Nakon povlačenja sa malih ekrana, Branka je započela novi životni poglavlje, udajom za bogatog biznismena Branislava Grujića. Njih dvoje sada uživaju u raskošnom životu, živeći u elitnom naselju u srpskoj prestonici i krećući se u visokim društvenim krugovima. Osim toga, često putuju, istražujući egzotične destinacije i uživajući u luksuzu.



Domaći mediji nedavno su privukli pažnju pisanjem o Branki i njenom suprugu, posebno ističući vredne poklone koje dobija od Branislava. Jedan od najupečatljivijih poklona bio je prsten vredan čak 36.000 evra. Ova informacija je izazvala znatiželju javnosti, dodatno uvećavajući interesovanje za Brankin život van ekrana.

Iako se povukla iz javnog života, Branka Nevistić i dalje pleni svojom lepotom i stilom. Fotografije sa njenog Instagram profila otkrivaju da je Branka danas lepša nego ikada, dok joj godine ne mogu ništa. Njen besprekoran izgled i sofisticirani stil ostavljaju snažan utisak, dodatno naglašavajući njen prefinjeni životni stil.


Iako je Branka Nevistić napustila svet televizije, njen život van ekrana privlači pažnju javnosti. Njen prelazak iz voditeljke u elitnu suprugu i ljubiteljku luksuza pruža uvid u jedinstvenu transformaciju, dok njen besprekoran izgled i glamurozan životni stil i dalje intrigiraju mnoge.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading