MARSENIĆ NA TRIBINAMA RECITOVAO "OČE NAŠ"! Rukometaš Srbije je OVIM potezom ODUŠEVIO gledaoce!

Autor:

Sport

12.01.2024

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na žalost, ni to nije bilo dovoljno.

MARSENIĆ NA TRIBINAMA RECITOVAO "OČE NAŠ"! Rukometaš Srbije je OVIM potezom ODUŠEVIO gledaoce!

Foto: Republika

Rukometaši Srbije su u prvom kolu Evropskog prvenstva remizirali sa favorizovanim Islandom rezultatom 27:27.

Srbija je pružila herojski otpor favorizovanom Islandu. Prva polovina susreta završena je sa minimalnom prednošću rivala.

Međutim, odmah se na početku drugog poluvremena videlo da Srbija može do podviga. Radivojević je bombom poravnao rezultat, Milosavljev odbranio sedmerac, a Đorđić golčinom doneo prednost koju momci do kraja nisu ispuštali. "Razgoropadili" su se Petar Đorđić i Pešmalbek koji su do ludila dovodili protivničke igrače i kad god bi Island postigao gol, njih dvojica bi imali odgovor.

Pomagali su Vejin i Ilić, da bi Srbija ušla sa plus tri u poslednja dva minuta. A, onda - neverovatne scene.

Ranije je sa meča potpuno isključen Mijajlo Marsenić koji je u jednom mahu uhvaćen od strane kamera kako na tribinama pred kraj susreta recituje molitvu "Oče naš".

Nažalost, ni to nije bilo dovoljno za pobedu pošto je Palmarson sa dva pogotka sa velike udaljenosti približio Island na -1 i potom je na 10 sekundi do kraja susreta Srbija izgubila loptu, da bi Island po prvi put preko Gudjonsona poravnao rezultat još od starta drugog poluvremena i tako nažalost uspeo da izbori bod na otvaranju Evropskog prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading