TRAŽIO MI JE KARTU ZA PREMIJERU: Husa brutalno uzvratio Bakiju B3 i progovorio o OPTUŽBAMA zbog filma "Nedelja"

Autor:

Zabava

12.01.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Husa uzvratio na brutalne prozivke Bakija B3!

TRAŽIO MI JE KARTU ZA PREMIJERU: Husa brutalno uzvratio Bakiju B3 i progovorio o OPTUŽBAMA zbog filma "Nedelja"

Foto: ST/Nemanja Pančić

Andrija Đogani poznatiji kao Baki B3 najstrašnije je isprozivao Huseina Alijevića Husu, tvrdeći da mu je on sredio glavnu ulogu u filmu o Džeju Ramadanovskom "Nedelja", a da mu ovaj za uzvrat nije rekao ni hvala.

Naime, kako Baki tvrdi, Husa muse od trenutka kada ga je povezao sa ljudima što rade film o Džeju, više nije javio, niti mu odgovara na poruke.

Nakon žestokih reči Husa je odlučio da se oglasi i odgovori na sve što je Baki izneo o njemu.

- Baki je moj drug i brat. On je tako odreagovao jer očito ne shvata u kakvoj sam situaciji. Tražio mi je kartu, ja nisam stigao ni da mu odgovorim. Hteo sam da mu javim da će biti za njega, međutim sve karte za premijeru su već otišle, ja ni nemam više da ih podelim, a u Banjaluci gde Baki živi, ne mogu da se nabave - započeo je Husein pa nastavio.

- Da, jeste on zaslužan što su mene pozvali, preko njega je Dedović dobio moj broj, ali Baki nije mogao da se strpi, da mu objasnim sve. Razumem zašto se ljuti, možda bih se i ja naljutio, ali smatram da je ishitreno reagovao. Ipak, ne ljutim na njega. Ponavljam, Baki je moj brat, a braća se povremeno i posvađaju - izjavio je Husa za 24 sedam.rs

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Husa Alijević

Podsećamo, Baki je danas u jednoj emisiji žestoko prozvao Husa. 

- Dobio sam poziv od jednog svog prijatelja da se snima film o Džeju, "Nedelja". Kažem, dobro, šta i kako. Pričali smo o tome mogu li i ja da se pojavim, ja sam rekao ne. Pošto sam ja isto imao sa Džejom neke bliske susrete i druženja. I imam privatne snimke koji su kod mene i tako to. Međutim, zvao me je posle dva do tri meseca i pitao, šta misliš za Husu - otkrio je Baki u "Pulsu Srbije", a onda detaljno opisao kako je bukvalno on Husi namestio ulogu Džeja:  

- Rekao je šta misliš da zovemo Husu, može on da igra Džeja, kako ti se čini? Rekao sam da bi bilo dobro. Pitao me je kakav je Husa, rekao sam dobar momak, liči malo, posvećen je, tamnoputi, nizak, tako te građe, slično tome i taman će to da bude top. Pa šta misliš? Rekao sam evo ti broj telefona. Dam broj telefona tom mom drugaru i zovem Husu, kažem, zvaće te ljudi za film, snima se film o Džeju. I spojim sve to, oni se dogovore, čuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading