ŽENA NAŠEG VODITELJKA DNEVNIKA JE POZNATA GLUMICA: Mlađa je od njega OSAM godina, prava je bomba (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

11.01.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki dan ga gledate, a nemate pojma ko mu je supruga!

ŽENA NAŠEG VODITELJKA DNEVNIKA JE POZNATA GLUMICA: Mlađa je od njega OSAM godina, prava je bomba (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Voditelj "Dnevnika" Vladimir Jelić već godinama je u srećnom braku sa glumicom Jovanom Jelić, koju publika pamti po ulogama u serijama "Ubice mog oca", "Šifra Despot" i "Urgentni centar". Ova uspešna glumica je rodom iz Novog Sada, gde se sa radošću vraća nakon napornih snimanja.

Iako je poznat po rezervisanosti kada je u pitanju privatni život, Vladimir je jednom prilikom otkrio javnosti detalje o tome kako se upoznao sa svojom suprugom.

- Dopali smo se jedno drugome, razmenili telefone, počeli da se viđamo i vrlo brzo shvatili da smo se zavoleli. Kod nas je sve išlo postepeno i sve nam se dešavalo baš kad treba, bez nekog planiranja i forsiranja - rekao je za "Gloriju" jednom prilikom voditelj koji s glumicom ima dva sina.

On je takođe istakao da je ključ njihove uspešne veze u otvorenoj komunikaciji i međusobnoj podršci.

- Ništa sa strane ne može nas toliko izbaciti iz ravnoteže da to ne možemo da rešimo pričom u četiri oka. Komunikacija je veoma bitna, kad ste jedno uz drugo i međusobno se podržavate, onda je sve mnogo lakše, bezbolnije se prolaze teški i stresni dani ali i razmirice i nerazumevanja koji su neminovni u svakoj vezi - rekao je voditelj svojevremeno.

Republika

Foto: Printscreen Instagram

Vladimir Jelić sa suprugom Jovanom

Vladimir Jelić i Jovana Jelić su primer skladnog i uspešnog partnerskog odnosa, koji inspiriše mnoge njihove fanove. Njihova ljubavna priča je primer kako se uz poštovanje, razumevanje i podršku može izgraditi srećan i ispunjen zajednički život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mima

12.01.2024 12:03

Bravo za njih, ali ovaj ko piše ovo treba da prvo iskontroliše šta je napisao, i nije voditeljka nego je spiker dnevnika, voditelj je nešto drugo, voditelj vodi program a spiker čita vesti.