"SRPKINJA JE MENE MAJKA RODILA" NIJE BILA NAMENJENA INDIRI RADIĆ! Tekstopisac otkrio dugo čuvanu tajnu: Plakala je i mollila za taj hit

Autor:

Zabava

10.01.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tekstopisac Ljiljana Jevremović otkrila mnoge tajne estradnjaka

"SRPKINJA JE MENE MAJKA RODILA" NIJE BILA NAMENJENA INDIRI RADIĆ! Tekstopisac otkrio dugo čuvanu tajnu: Plakala je i mollila za taj hit

Foto: ATA Images

Ljiljana Jevremović počela je da radi kao tekstopisac u toku studentskih dana, a hit koji ju je proslavio bila je pesma Dragane Mirković "Vetrovi tuge". Ovo je samo jedan od hitova Jevremovićeve koja je nedavno otkrila mnoge tajne o saradnji sa estradnjacima. Naime mnogi nisu znali da numera "Srpkinja je mene majka rodila", nije bila namenjena Indiri Radić, nego drugoj pevačici.

Foto: ATA Images

Indira Radić

 

Neki kažu da se Indira Radić stidi pesme "Srpkinja je mene majka rodila", koju ste vi pisali. Imate li i vi takav utisak?

- Ona se ne stidi, samo joj ta pesma nije više u interesu. Otkriću vam jednu tajnu. Ja sam tu pesmu namenila Zorici Brunclik, a Indira je plakala i molila da njoj dam, tako je dospela u njene ruke. Kada je osvojila Bugarsko tržište, više joj ta pesma nije bila u interesu. Zaista ispada da bojkotuje tu pesmu, ne mogu da joj zamerim, ali tako izgleda jer je uopšte ne peva - rekla je Jevremovićka za Kurir.

Foto: Ata images

Boban Rajović

 

Takođe, Ljiljana je potom istakla da je Jasna Milenković Jami široke ruke, te da sa njom nema neprijatnih scena oko cenkanja, dok ponašanje Bobana Rajovića nije mogla da shvati jer je nije pozvao za saradnika nakon što mu je za prvi album napisala hit "Piroman".

- Najgalantnija je Jami, mi smo postigle dogovor bez cenkanja i ičega. Sarađivale smo devedesetih, marke su bile u pitanju. Jako dobar automobil sam mogla da kupim - rekla je Ljilja, a potom otkrila zašto ju je ponašanje Bobana Rajovića šokiralo:

- Pevači vole autore koje ih vuku za rukav, a ja nisam takva. Nikada nisam imala neprijatno iskustvo s pevačima, ali evo na primer, ponašanje Bobana Rajovića ne razumem, daleko od toga da mi smeta. Napravila sam mu pesmu "Piroman", na drugom albumu smo isto sarađivali, a za treći CD angažuje totalno drugog autora. To ne mogu da shvatim. Čemu to ako nađeš dobrog tekstopisca koji ti donosi zaradu.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading