PAO DOGOVOR!" Evo koja pevačica će pevati na svadbi Jovane Jeremić!

Autor:

Zabava

09.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić je na svom Instagramu često postavljala pesme Stojanke Novaković Stoje

PAO DOGOVOR!" Evo koja pevačica će pevati na svadbi Jovane Jeremić!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić

Voditeljka jutarnjeg programa na Pinku Jovana Jeremić  želi da joj Stojanka Novaković Stoja peva na svadbi sa Draganom Stankovićem, kada drugi put bude stajala na "ludi kamen".

Foto: Republika.rs

Stojanka Jovanović Stoja 

 

Jovana se baš za nju opredelila, jer smatra da su Stojine pesme "za jake žene". Od "Revolucije" i "Nešto mi govori", preko "Muzika", gde je naglasila poseban deo pesme: "A život sa tobom, muzika. Kad si sa mnom ti, ja hoću da poludim. Kad ležem lepo mi, i kad se s tobom budim", a dotakla se i ovih reči iz "Revolucije": "Ako tražis devojku preko pune linije što zna da pretiče..."

Foto: RTV Pink

 

Sada se na ovu temu putem mreža oglasila i sama Stoja.

Ona se složila sa Jovaninim željama, pa je napisala kratko: "Dogovoreno".

Podsećamo Jovana Jeremić Inače, Jovana Jeremić u svojoj emisiji prošle godine na Božić ugostila je Dragana, kada je njegova pekara napravila najveću česnicu koja se lomila ispred Hrama Svetog Save.

Stanković se tom prilikom obratio i voditeljki, te joj kao znak pažnje poklonio dukat.

 - Hvala na iskrenim čestitkama, takođe našoj voditeljki koja nam oduzima vremena i subotu i nedelju smo stalno kraj malih ekrana zbog nje. Ovo je samo mali znak pažnje, nadamo se da će joj doneti puno sreće, ljubav, blagostanja i da nađe svoju večnu ljubav - rekao je tada Stanković, a godinu dana kasnije u svom obraćanju rekao 

Moja izabranica je za mene najbolja, i ja joj želim mnogo više uspeha, i molim vas da je pustite ranije sa Pinka, da dođe da mesi česnicu jer je to vežbala prethodnih dana i sjajno joj ide. Majka ju je rodila za sve.

Jovana nije skidala osmeh sa lica, te je sve vreme pažljivo slušala svog izabranika.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading