REPER KOJI JE NAPAO GOSTE PUŠTEN IZ PRITVORA: Podneta krivična prijava za NASILNIČKO PONAŠANJE!

Autor:

Zabava

08.01.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Suril pušten je iz pritvora jer ranije nije bio osuđivan!

REPER KOJI JE NAPAO GOSTE PUŠTEN IZ PRITVORA: Podneta krivična prijava za NASILNIČKO PONAŠANJE!

Foto: ATAImages

Filipu Arsenijeviću (33), poznatom reperu koji koristi ime Suril (Surreal), nije određen pritvor i pušten je iz policije, saznaje domaći mediji.

- F.A. nije određen pritvor, jer ranije nije bio osuđivan. Protiv njega biće podneta krivična prijava za krivična dela ugrožavanja sigurnosti i nasilničko ponašanje - saznaje "Kurir" od izvora bliskog istrazi.

Kako se ranije pisalo, on je izdao apartman na Zlatiboru za dve osobe iz Bačke Palanke. Još zvanično nije saopšteno kako je došlo do toga da on fizički preti muškarcu i ženi kojima je izdao apartman, ali je poznato da je u tom apartmanu bilo mnogo više ljudi nego što je dogovoreno, kao i da su doveli kućne ljubimce, što isto nije bio dogovor.

Republika

Foto: ATAImages

Reper Suril

Prema nezvaničnim informacijama, on je jednog od gostiju udario šamar, a drugog ujeo, kao i da je pretio nožem. Postoji nezvanična priča i da je Suril takođe dobio par udaraca.

Prema jednoj priči ti gosti su mu skoro demolirali apartman, kao da je zbog velike buke bilo žalbe od gostiju iz drugog apartmana koji su tu došli sa malim detetom. Takođe, Suril je u svom apartmanu, koji se nalazi u istoj zgradi kao i apartman koji je izdao gostima bio sa ženom.

Navodno se pričalo da se svađao sa svojom ženom, ali je žena to u policiji demantovala. Policija je odmah reagovala i uhapsila Surila, koji je bio u policijskom zadržavanju do 48 sati, prenosi gorepomenuti medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading