UHAPŠEN ČUVENI REPER: Ujeo jednog gosta na Zlatiboru, NAPAO porodicu kojoj je izdao apartman!

Autor:

Zabava

07.01.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati srpski reper uhapšen je na Zlatiboru, određeno je zadržavanje do 48 sati!

UHAPŠEN ČUVENI REPER: Ujeo jednog gosta na Zlatiboru, NAPAO porodicu kojoj je izdao apartman!

Foto: Anđelija GRUJIĆ

Filip Arsenijević (33), poznati srpski reper, poznatiji kao Suril (Surreal), uhapšen je na Zlatiboru zbog pretnje porodici iz Bačke Palanke, saznaje "Kurir". Reperu iz Beogradu određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati.

- On je izdao apartman porodici iz Bačke Palanke, koji je odmah do apartmana u kome je on boravio sa ženom. Fizički je pretio muškarcu i ženi kojima je izdao apartman, pa čak i nožem. Rekao je da je u taj apartman došlo više njih nego što je dogovoreno, kao i da su doveli kućne ljubimce koji takođe nisu bili dogovoreni - saznaje se od izvora bliskog istrazi.

Prema nezvaničnim informacijama od izvora na licu mesta, uhapšeni reper je jednog gosta je ujeo, a drugom je lupio šamar. Intervenisala je i Hitna pomoć. Sve je prijavljeno policiji, a reperu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Istraga je u toku.

Republika

Foto: Anđelija GRUJIĆ

Surreal

Ko je Surreal?

Filip Arsenijević je rođen 1990. godine u Beogradu, od oca Vladimira Arsenijevića, najmlađeg dobitnika Ninove nagrade. Muzikom je počeo da se bavi 2010. godine, kada je počeo da repuje pod imenom Surova realnost. Ubrzo nakon toga je otputovao u Ameriku, gde je živeo tri godine, pa je tamo promenio svoje umetničko ime u Surreal.

Svoj prvi mikstejp objavio je nakon povratka u Srbiju, 2013. godine. Mikstejp nosi naziv Sextape i na njemu se nalazi osam pesama. Iako prvi mikstejp nije prošao zapaženo, Surreal je nakon toga izdao još jedan mikstejp, Drugs. Bez većeg uspeha u muzičkom svetu, Filip je otputovao za Španiju.

Dana 6. jula 2019. godine, nastupio je na Exit festivalu, na Fjužn stejdžu kao deo Bassivity Showcase-a sa Foksom, Sarom Jo, Elon-om, Kuku$-om i Senidom.

Filip je imao epizodnu ulogu u seriji Južni vetar, koja je emitovana početkom 2020. godine.

Surreal je 26. septembra 2020. objavio novi album pod nazivom Svi u kući. Album je izašao za produkcijsku kuću IDJTunes, na njemu se nalazi 11 pesama, a kao gosti se pojavljuju Arafat, Steva Mahadeva, Krešo Bengalka, Dana Barbara, Ognjen, Zli Toni i Elon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading