KO JE UHAPŠENI REPER? Svi ga znate iz JUŽNOG VETRA, a danas je napravio HAOS na Zlatiboru! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.01.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati reper Surreal, koji je danas uhapšen na Zlatiboru, poznat je domaćoj javnosti u po ulozi u "Južnom vetru"!

KO JE UHAPŠENI REPER? Svi ga znate iz JUŽNOG VETRA, a danas je napravio HAOS na Zlatiboru! (FOTO)

Foto: ATAImages

Poznati srpski reper Suril (Surreal), uhapšen je na Zlatiboru  zbog pretnje porodici iz Bačke Palanke. Njegovo pravo ime je Filip Arsenijević i ima 33 godine.

- On je izdao apartman porodici iz Bačke Palanke, koji je odmah do apartmana u kome je on boravio sa ženom. Fizički je pretio muškarcu i ženi kojima je izdao apartman, pa čak i nožem. Rekao je da je u taj apartman došlo više njih nego što je dogovoreno, kao i da su doveli kućne ljubimce koji takođe nisu bili dogovoreni - saznao je "Kurir" od izvora bliskog istrazi.

Prema nezvaničnim informacijama od izvora na licu mesta, uhapšeni reper je jednog gosta je ujeo, a drugom je lupio šamar. Intervenisala je i Hitna pomoć. Sve je prijavljeno policiji, a reperu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Istraga je u toku.

Republika

Foto: Anđelija GRUJIĆ

Filip Arsenijević Surreal

Ko je Filip Arsenijević?

Filip Arsenijević je rođen 1990. godine u Beogradu, od oca Vladimira Arsenijevića, najmlađeg dobitnika Ninove nagrade. Muzikom je počeo da se bavi 2010. godine, kada je počeo da repuje pod imenom Surova realnost. Ubrzo nakon toga je otputovao u Ameriku, gde je živeo tri godine, pa je tamo promenio svoje umetničko ime u Surreal.

Svoj prvi mikstejp objavio je nakon povratka u Srbiju, 2013. godine. Mikstejp nosi naziv Sextape i na njemu se nalazi osam pesama. Iako prvi mikstejp nije prošao zapaženo, Surreal je nakon toga izdao još jedan mikstejp, Drugs. Bez većeg uspeha u muzičkom svetu, Filip je otputovao za Španiju.

Dana 6. jula 2019. godine, nastupio je na Exit festivalu, na Fjužn stejdžu kao deo Bassivity Showcase-a sa Foksom, Sarom Jo, Elon-om, Kuku$-om i Senidom.

Filip je imao epizodnu ulogu u seriji Južni vetar, koja je emitovana početkom 2020. godine.

Surreal je 26. septembra 2020. objavio novi album pod nazivom Svi u kući. Album je izašao za produkcijsku kuću IDJTunes, na njemu se nalazi 11 pesama, a kao gosti se pojavljuju Arafat, Steva Mahadeva, Krešo Bengalka, Dana Barbara, Ognjen, Zli Toni i Elon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading