BRAK NA POMOLU Slavica Ćukteraš započela zajednički život sa dečkom, pa USELILA i ćerku: Nije lako sa pevačicom!

Autor:

Zabava

08.01.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Slavica Ćukteraš otkrila detalje iz privatnog života koji su obeležili godinu za njom!

BRAK NA POMOLU Slavica Ćukteraš započela zajednički život sa dečkom, pa USELILA i ćerku: Nije lako sa pevačicom!

Foto: Instagram.com

Slavica Ćukteraš i Vladimir Aćić

Slavica Ćukteraš je ostavila pomalo burnu, ali lepu 2023. godinu iza sebe. Na privatnom planu su joj se dešavale razne stvari - od nove ljubavi do problema sa bivšim mužem, a godinu je privela radom u studiju. 

- Mislim da, kako smo stariji, sve nam brže dani prolaze, ali sreća je kada možemo da ih ispunimo lepim stvarima i ljudima. Što se mene tiče, bila je i lepa i turbulentna. Uživala sam u svakom trenutku sa svojom ćerkom, u partnerskoj ljubavi koja mi je ispunila srce, ali i stvaranju nove muzike, čemu se veoma radujem i jedva čekam da predstavim publici - rekla je Slavica za 24sedam.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

 Slavica je progovorila i o tome kako ju je didžej Vladimir Aćić osvojio, njihovom zajedničkom životu, ali i o mogućem braku

- Osim što je duhovit, neposredan i iskren, od prvog dana mi je pokazao da može u svemu da se nosi sa mnom i da bude velika podrška. Znači i to što je i on u muzičkom poslu, pa se razumemo i znamo šta sve to nosi. Ja sam osoba koja, ako oseti poštovanje i ljubav, ne samo od partnera, već i od prijatelja, saradnika, uzvraćam duplo više. Naravno da ima i situacija kada bude problema, nekih ne tako divnih situacija, ali sve se brzo reši kada su ljudi normalni i znaju šta imaju pored sebe. Počeli smo da živimo zajedno, tako da on, moja ćerka i ja sada činimo jednu lepu zajednicu. Njemu, iako to verovatno ne bi priznao, nije uvek lako sa pevačicom.  Ne bežim od toga, ali i ne jurim za tim. Jednom sam bila u braku i posle toga shvatila da taj papir ne znači ništa, osim, eto, da se reše te neke pravne stvari. Nije da planiramo venčanje, ali ako se bude desilo, verujem da će se to saznati. Svakako bi to bilo nešto intimno i samo za nas - rekla je Slavica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading