EMOTIVNA OBJAVA MILENE RADULOVIĆ: Nakon završetka jedne od NAJTEŽIH godina, priznala zbog čega je SREĆNA! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica se obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram!

EMOTIVNA OBJAVA MILENE RADULOVIĆ: Nakon završetka jedne od NAJTEŽIH godina, priznala zbog čega je SREĆNA! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Milena Radulović

Popularna glumica Milena Radulović čestitala je svojim pratiocima srećnu Novu 2024. godinu. Ona im se obratila na društvenoj mreži Instagram, te istakla da je zahvalna na 2023. godini i da posle svega može da kaže da je srećna.

- Neizmerno sam srećna i zahvalna na ovoj 2023. godini, teškoj i prelepoj u isto vreme. Danas, mogu da kažem da sam možda srećnija nego što sam ikada bila. Hvala vam! Hvala na onolikoj podršci, ljubavi, porukama! Želim da vam se sve ostvari. Želim da stanu ratovi, želim mi budemo manje podeljeni, manje ljuti, konstruktivni i bolji - napisala je Radulovićeva u okviru svoje objave.

Radulovićeva je tokom 2023. godine imala nekoliko ročišta sa Miroslavom Mikom Aleksićem, a tada je dobijala veliku podršku od strane svojih kolega i izabranika Ognjena Jankovića.

- Mama i tata ne sede na suđenju. Oni dođu, isprate me, ali ne sede na suđenju, jer bi to bilo baš strašno. Podrška porodice je najvažnija, a imati porodicu kakvu ja imam je baš luksuz u životu. Sa mnom su moji prijatelji, kolege Milan Marić, Andrija Milošević, Sandra Tomić, juče je došla Seka Sabljić, to je onako dirljivo, Vaja Dujović, Mia Bjelogrlić, Mina Obradović i Ognjen moj koji je tu stalno. Potrebno mi je njegovo prisustvo. Lakše je da je on tu. Onda kad god dođemo kući, mnogo mi je lakše što je bio, čuo, osetio, nego da moram da mu prepričavam, a to je neprepričljivo - ispričala je Milena Radulović za "K1".

Republika

Foto: ATA Images

Mika Aleksić i Milena Radulović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading