OVO NISTE VIDELI NA TELEVIZIJI! Evo kakva je Jovana Jeremić iza KAMERA - voditeljka VRISNULA, svi dele njenu reakciju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.01.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka podelila snimak koji je zapalio društvene mreže!

OVO NISTE VIDELI NA TELEVIZIJI! Evo kakva je Jovana Jeremić iza KAMERA - voditeljka VRISNULA, svi dele njenu reakciju! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić

Popularna voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić danas je napravila šou u emisiji tokom proslave Božića. Nešto kasnije, na društvenoj mreži Instagram podelila je snimak, na kom se vidi da je izvukla paru iz božićne čestitke. Na snimku Jovana vrišti od sreće, a publika je brzo počela da deli njenu reakciju:

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić iza kulisa

- E bogami, ja sam je izvukla. Vidite gde je bila zavučena, na samom dnu i to dukat, pravi. Dakle, biće para cele godine, samo da znate, ovo je sedma godina zaredom da izvlačim paru - rekla je Jovana na snimku, a u opisu ispod objave dodala:

- Kad nešto iskreno želiš, onda se ceo univerzum uroti da pomogne - istakla je Jeremićeva.

 

 

Inače, dečko Jovane Jeremić, vlasnik pekararske industrije Dragan Stanković, se uključio u jutarnji program kod svoje drage i progovorio o početku njihove ljubavi. 

 - Kao što znate prošle godine sam dao vašoj koleginici, sada mojoj devojci, večnoj saputnici nadam se, poželeo sam joj da nađe večnu ljubav, i mislim da je Bog nas spojio naš na ovaj dan - rekao je Dragan pa je dodao:

- Moja izabranica je za mene najbolja, i ja joj želim mnogo više uspeha, i molim vas da je pustite ranije sa Pinka, da dođe da mesi česnicu jer je to vežbala prethodnih dana i sjajno joj ide. Majka ju je rodila za sve.

Jovana nije skidala osmeh sa lica, te je sve vreme pažljivo slušala svog izabranika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading