BAKLAVE VIKTORA ŽIVOJINOVIĆA ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA: Ovako teče Badnje veče u Breninom i Bobinom domu! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

06.01.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića pokazao šta je spremio za Badnje veče!

BAKLAVE VIKTORA ŽIVOJINOVIĆA ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA: Ovako teče Badnje veče u Breninom i Bobinom domu! (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić, Shuttestock

Viktor Živojinović, sin pevačice Lepe Brene i bivšeg tenisera Slobodana Bobe Živojinovića, važi za vrsnog kuvara i domaćina. Živojinović najradosniji praznik dočekuju zajedno, a Viktor je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram pokazao šta će se sve naći na posnoj trpezi.

Viktor je pokazao kako učestvuje u spremanju posnog pasulja, ukusnih ribljih jela, ali i posne baklave sa pistaćima.

Inače, Brena i Boba su pre mesec dana proslavi 32. godišnjicu braka. Pevačica Lepa Brena je 7. decembra 2023. godine na društvenoj mreži Instagram objavila dve fotografije sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem i čestitala mu je 32. godišnjicu braka. Brena je podelila fotografiju sa venčanja, gde je ona u venčanici, a na drugoj na pleše sa Bobom.

"Srećna vam godišnjica braka", "Da je mnogo ljubavi, razumevanja i sreće", "Još dugo ih dočekali zajedno", "Srećni i zdravi bili", "Kako Filip liči na njega", "Srećna godišnjica, da se volite još dugo", "Kao da je juče bilo, srećno i dugovečno", bili su neki od komentara ispod ove objave.

Boba je u to vreme bio naš najuspešniji teniser. Zajedno sa Nenadom Zimonjićem je jedini teniser iz Srbije koji je stigao do najviše pozicije u konkurenciji dublova, a prvi je koji ju je osvojio. Godinu dana nakon stupanja u brak sa Brenom je završio svoju profesionalnu karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading