OTKRIVENA ISTINA O PORODICI BOJANE RISTIVOJEVIĆ: Voditeljka o OVOME ne priča u javnosti, a sada je sve isplivalo na videlo!

Autor:

Zabava

04.01.2024

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Ristivojević pokazala rođenu sestru!

OTKRIVENA ISTINA O PORODICI BOJANE RISTIVOJEVIĆ: Voditeljka o OVOME ne priča u javnosti, a sada je sve isplivalo na videlo!

Foto: Instagram.com

Voditeljka Prve televizije, Bojana Ristivojević, poznata je javnosti po svojoj profesionalnosti i šarmu koji pleni gledaoce. Ono što mnogi ne znaju jeste da Bojana ima sestru bliznakinju po izgledu, Jovanu, što često izaziva zabunu kod ljudi kada ih vide zajedno, naročito kada su obe bile ofarbane u plavo.

Jovana Ristivojević: Učesnica rijalitija "Parovi" sa nezapamćenim ispadom

Foto: Instagram.com

Bojana Ristivojević i sestra Jovana

 


Iako je Jovana manje prisutna u javnosti u poređenju sa svojom sestrom, malo ko zna da je Jovana imala svojih pet minuta slave kao učesnica rijalitija "Parovi". Interesantno je da je Jovana učestvovala u istom rijalitiju koji je vodila i njena sestra Bojana. Nažalost, Jovana nije ostvarila zapažen uspeh u rijalitiju, budući da je napustila takmičenje nakon samo devet dana. Ovim potezom je jasno dokazala da nije imala nikakve posebne beneficije ili privilegije zahvaljujući svom odnosu sa poznatom sestrom.

Jovana Ristivojević danas: Porodični život i privrženost sestri

Foto: printscreen/TV Prva

Bojana Ristivojević voditeljka

 


Danas, Jovana vodi miran život posvećen svojoj ćerkici Đurđi, daleko od medijske pompe. Ipak, njena bliskost i privrženost sestri Bojani jasno se ogleda kroz njene objave na društvenim mrežama, gde neretko deli slike sa Bojanom, pokazujući snažnu porodičnu povezanost i ljubav.

Uprkos sličnosti u izgledu, Bojana i Jovana Ristivojević imaju različite životne puteve i prioritete, ali je očigledno da je njihova veza kao sestara snažna i neizbrisiva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading