MINA NAUMOVIĆ NAKON UDAJE DONELA RADIKALNU PROMENU: Ognjenova žena ozvaničila sve!

Autor:

Zabava

03.01.2024

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Naumović donela radikalnu promenu!

MINA NAUMOVIĆ NAKON UDAJE DONELA RADIKALNU PROMENU: Ognjenova žena ozvaničila sve!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Popularni voditelj Ognjen Amidžić nedavno je izazvao veliko iznenađenje među svojim fanovima kada je otkriveno da se venčao sa dugogodišnjom partnerkom, voditeljkom Minom Naumović. Venčanje je obavljeno u tajnosti, a Mina je sada postala Mina Amidžić, preuzimajući prezime svog supruga.

Ono što je dodatno iznenadilo javnost jeste činjenica da je Mina izgovorila sudbonosno "da" u poodmakloj trudnoći. Par je odlučio da ne pravi veliko veselje, već je intimnu ceremoniju obeležio u krugu najbližih prijatelja i porodice.

Foto: Instagram.com

Mina Naumović promenila prezime

 


Ognjen Amidžić je za medije izjavio: "Želeli smo da to bude bez buke i da taj čin ostane samo za nas. Mi smo već živeli brak, sada je samo i na papiru. Ja sam želeo da se Mina preziva kao ja i sada nosi moje prezime, to što je ostavila na Instagramu i svoje - to vas laže, da znate (smeh)."

Ognjen Amidžić i Mina Naumović su svoju ljubavnu priču gradili dugo, pre nego što su odlučili da stanu pred matičara. Njihova ljubavna priča je inspiracija mnogima, a sada su zakoračili u novu fazu svog zajedničkog života, spremni da zajedno dočekaju sve izazove i radosti koje im život donosi.

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Mina Naumović i Ognjen Amidžić

 


Venčanje u tajnosti i dodavanje prezimena na društvenim mrežama predstavljaju samo početak novog poglavlja za Ognjena Amidžića i Minu Amidžić. Njihova ljubavna priča dobila je srećan epilog, a fanovi jedva čekaju da vide kako će se njihov životni put dalje odvijati, posebno sa dolaskom bebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading