STIŽU BLIZANCI! Šok-priznanje Mirke Vasiljević u emisiji, gosti zanemeli!

Autor:

Zabava

02.01.2024

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka Vasiljević je objasnila kakva joj je bila prethodna godina, pa šokirala izjavom.

STIŽU BLIZANCI! Šok-priznanje Mirke Vasiljević u emisiji, gosti zanemeli!

Foto: printscreen/RTV Pink

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić već godinama žive u vanbračnoj zajednici i imaju četvoro dece, a iza njih nema većih skandala. 

S obzirom na to da su oboje veoma mladi često se spekuliše da li uspevaju da ostanu verni, a Mirka je jednom prilikom rekla šta misli o spekulacijama o Vujadinovim neverstvima. 

- Nisam nikada o tome razmišljala, razmišljaću ako mi se to desi, ako je to tu ispred mene, ne volim da unapred razmišljam, mislim da razmišljanje o tim stvarima, povlači negativne stvari i povlači nesigurnost, samo sa sobom koju imamo, pa i ka tom partneru, pa i on nam deluje sumnjivo i onda živimo u agoniji bespotrebno - odgovorila je Mirka u jednoj emisiji.

- Ako bi došlo do toga, sela bih da razgovaram o tome, ne bih imala ispod tepiha brda i planine - bila je izričita glumica.

Mirka je sada večeras gostovala u emisiji "Amidži šou", a voditelj Ognjen Amidžić upitao ju je kakva je za nju bila prethodna godina. Njen odgovor nasmejao je sve, pa se i Ognjen nadovezao:

 

- Dobra je, niti trudna, nit' se porodila. Spremna ulazim u 2024. godinu, svake prestupne godine, blizanci - našalila se Mirka Vasiljević.

- Odmorila - nasmejao se voditelj, Ognjen Amidžić.

- Ako nekom treba orden da se da, to je tebi i tvom suprugu, to treba da bude primer svima. Tako treba porodica da se širi i bitiše - prokomentarisao je Aco Pejović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading