JASIKEVIČIJUS ŽALI ZBOG PORAZA! Nismo smeli OVO da im DOZVOLIMO!

Autor:

Sport

02.01.2024

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski tim doživeo tek drugi poraz na svom parketu.

JASIKEVIČIJUS ŽALI ZBOG PORAZA! Nismo smeli OVO da im DOZVOLIMO!

Foto: Starsport

Trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičijus je posle osmog poraza u sezoni, na domaćem parketu od Crvene zvezde Meridianbet dao svoje viđenje meča.

Crveno-beli su ostvarili istorijski trijumf protiv domaćina u Istanbula rezultatom 76:85, što im je prva pobeda u klupskoj istoriji u Ulker areni. Na taj način četa Janisa Sferopulosa je prekinula niz od tri uzastopne pobede Fenera u Evroligi, a ukupno sedme od dolaska litvanskog stručnjaka.

Jasikevičus je naglasio da nisu smeli da dopuste "ovakav" povratak Beograđana, pošto je Fenerbahče imao 10 poena prednosti u trećem kvartalu, ali je Zvezda Meridianbet uspela da dođe do preokreta.

Foto: Starsport

 

- Kao što sam rekao na poluvremenu, igrali smo naivno. Najgora stvar koju smo mogli uraditi jeste da im dopustimo povratak. Crvena zvezda je bila bolja, bili su više motivisani, imali su više koncentracije. Dopustili smo im brzu igru u tranziciji i lagane poene. Zbog takve naše partije platili smo cenu - rekao je Jasikevičus.

Fenerbahče je trenutno sa 11 pobeda i sedam poraza posle 18. kola u Evroligi. Naredni meč igra na svom terenu protiv Makabija.

Nasuprot tome, Crvenu zvezdu Meridianbet čeka večiti derbi protiv Partizana u Beogradskoj areni, u kome će biti domaćin i pokušati da dođe do osmog trijumfa u sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading