PEVAČICA OPISALA INTIMNI ODNOS NA PARKINGU, PORED ŠUME: Bila ponosna ljubavnica, a ovu situaciju pamti i dan-danas!

Autor:

Zabava

02.01.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Petrović je progovorila o intimnom odnosu na javnom mestu, pa šokirala priznanjem.

PEVAČICA OPISALA INTIMNI ODNOS NA PARKINGU, PORED ŠUME: Bila ponosna ljubavnica, a ovu situaciju pamti i dan-danas!

Foto: Nikola Mutić

Zlata Petrović

Folk zvezda Zlata Petrović šokirala je javnost novom ispovešću o svojim intimnim avanturama. Ovog puta, pevačica je rešila da progovori o neobičnom mestu za ljubavne susrete - parkingu usred bela dana.

- Nisam ja previše eksperimentisala, ja sam za krevet, ali desilo mi se da sam imala intimne odnose u kolima usred bela dana. To je bilo na jednom parkingu, s mojim tadašnjim partnerom, na putu pored šume, sokače, takoreći slepa ulica - izjavila je Petrovićeva.

Pored šokantnih ispovesti o svojim ljubavnim avanturama, Zlata Petrović takođe je otvorila dušu o odnosu sa svojim bivšim muževima. Izjavila je da sa njima ima otvoren odnos i da zajedno sa sinom funkcionišu kao prava porodica.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Zlata Petrović

 

- Ja sa Pejom, Hasanom i sinom imam otvoren odnos. Tu smo za sve teme, ne postoji ništa što je sramota i mislim da svaka porodica tako treba da funkcioniše - istakla je pevačica.

Zlata Petrović ističe da je srećna žena jer ima podršku porodice i prijatelja, kao i posao koji voli. Takođe, naglašava važnost iskrenog odnosa sa bivšim partnerima radi dobrobiti dece.

- Sa svojim bivšim muževima sam uvek bila dobra i više od toga jer nisam želela da moja deca doživljavaju bilo šta ružno zbog roditelja ili da plaču - otkrila je pevačica za Blic.

Pored intimnih ispovesti, Zlata Petrović nije krila svoje veze sa oženjenim muškarcima, čak se i ponosila time. Izjavila je da je bila u vezi sa jednim oženjenim muškarcem pet godina, ali da je vodila računa da ne dovede do razvoda. "Nisam ljubomorna, pa mi nije bio problem da delim čoveka sa drugom ženom", izjavila je Petrovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading