SORAJA VUČELIĆ U NOVU GODINU UŠLA SA PAPRENO SKUPIM DETALJIMA: Samo na ruci nosi nekoliko HILJADA EVRA!

Autor:

Zabava

01.01.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soraja Vučelić pokazala kako je proslavila doček Nove godine!

SORAJA VUČELIĆ U NOVU GODINU UŠLA SA PAPRENO SKUPIM DETALJIMA: Samo na ruci nosi nekoliko HILJADA EVRA!

Foto: instagram.com/sorajavucelic

Soraja Vučelić

Soraja Vučelić, poznata po svom luksuznom načinu života, nedavno je na društvenim mrežama podelila fotografiju sa sinom i nevenčanim suprugom, konačno otkrivajući identitet muškarca koji je dugo bio skriven od javnosti. U prvom planu fotografije bili su skupoceni satovi koje nose ona i njen partner, ističući luksuzni stil života koji ih okružuje. Cena jednog od satova iznosi oko 20.000 evra, što je samo još jedan u nizu luksuznih predmeta koje Soraja voli da ističe na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com

Soraja Vučelić Instagram

 


Soraja Vučelić je poznata po svojoj sklonosti ka luksuznim stvarima, a nedavno je istakla da sebi kupila luksuzni nakit i iste autfite za sebe i svog sina. Na fotografiji se vidi ručica njenog sina, kojeg je nedavno donela na svet, naglašavajući da "naravno nema cenu". Slično tome, nedavno je pohvalila i kupovinu belo-sivih patika poznatog brenda koje koštaju 620 evra, kao i srebrne jaknice čija cena iznosi 1.250 evra. Ovaj konstantan prikaz luksuza na društvenim mrežama privlači pažnju javnosti, dok se Soraja trudi da svom sinu pruži komforan život.
Republika

Foto: Instagram.com

Soraja Vučelić

 


U opisu objave, Soraja je napisala "Srećna Nova godina od nas!", ističući srećne porodične trenutke i želeći pratioce sreću u novoj godini. Ova fotografija predstavlja retku priliku da javnost vidi Soraju u porodičnom okruženju, pokazujući njenu posvećenost sinu i partneru. Time je privukla pažnju svojih pratioca i izazvala različite reakcije na društvenim mrežama.

Soraja Vučelić, poznata po svom luksuznom načinu života, ovog puta je odlučila da podeli srećne trenutke sa sinom i nevenčanim suprugom, ističući skupocene satove i luksuzne stvari koje ih okružuju. Njen konstantan prikaz luksuza na društvenim mrežama izaziva različite reakcije javnosti, dok ona nastavlja da uživa u porodičnoj idili i komforu koji pruža svom sinu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading