Žena od Sultana provozala MAŠINU od 500.000 evra! Deda Mraz Republike joj ispunio želju! (VIDEO)

Autor: M.Pantić

Zabava

31.12.2023

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tijana eM, je bila gošća novogodišnjeg izazova Republika TV-a!

Pevačica Tijana eM, poznatija kao Žena od sultana, bila je deo novogodišnjeg izazova portala Republika.rs i video produkcije Republika TV

 

Tijana je u razgovoru sa našom ekipom otkrila da joj je 2023. godina više nego uspešna, dok je poželela tokom razgovora da provoza jednog Ferarija, Naša ekipa joj je to omogućila i donekle ispunila novogodišnju želju. 

Foto: Milan Kostić/FotografMK

Tijana eM i Deda Mraz vožnja Ferarijem

 

Naš Deda Mraz pomno je pratio Tijaniu želju, pa se ispred pevačice pojavio i skupoceni bordo ferari, i avantura je mogla počne. Pevačica je pokazala da je savestan vozač, pa nas je provozala prestonicom, 

Foto: Milan Kostić/FotografMK

Tijana eM i Deda Mraz vožnja Ferarijem

 

Kroz vožnju skupocenog automobila smo od Tijane saznali kako je ranije dočekivala Novu godinu, kao i šta je to uspela da promeni kod sebe u predhodnoj godinu. 

Pevačica je naučila da zavija sarme, ali i da poštuje tuđe vreme. Naravno sve ovo ne bi moglo proći bez pesme, pa nam je Tijana otpevala uživo i svoj veliki hit "Žena od sultana".

Republika

Foto: Milan Kostić/FotografMK

Tijana eM i Deda Mraz vožnja Ferarijem

 

Kako se naše druženje bližilo kraju, naš Deda Mraz je imao i jedan mali poklon za Tijanu, koji joj je izmamio osmeh na licu. 

 

Video izazov sa Tijanom eM, pogledajte u videu na početku teksta! 

 

Na našem Jutjub kanalu Republika TV pored prazničnih emisija naših dobro poznatih video formata iz naše video produkcije, emisije “Ispovesti”, “Porodice Elitnih”, “Lično sa”, “Rolerkoster”, “Minsko polje sa Jovanom”. Očekuje vas i praznični materijal sa najaktuelnijim linostima iz našeg javnog života.  Ako još uvek niste, zapratite naš Jutjub kanal, kako biste bili u toku sa svim informacijama I aktuelnostima iz života naših estradnjaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading