OPLJAČKALI BARBARU BOBAK, PEVAČICA OTKRILA KO STOJI IZA SVEGA: Organizovani kriminal, sve se desilo u dva, tri minuta...

Autor:

Zabava

30.12.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Barbara Bobak je otkrila kako su je opljačkali na Tenerifima.

OPLJAČKALI BARBARU BOBAK, PEVAČICA OTKRILA KO STOJI IZA SVEGA: Organizovani kriminal, sve se desilo u dva, tri minuta...

Foto: ST/N. MANDIĆ

Barbara Bobak

Pevačica Barbara Bobak izjavila je kako se našla u neprijatnoj situaciji na Tenerifima, a ova godina joj je svakako donela mnogo dogodovština.

Pevačica dosta nastupa, pa joj je u cilju da bude u redu sa zdravljem u narednom periodu.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Barbara Bobak

 

- Trenutno radim na tome da ne kolabiram jer za Novu godinu imam dve svirke, dnevnu i uveče radim u tri sale i to sam saznala skoro. Znači, smenjujemo se po salama, biće veselo. Tako da gledam da ovaj decembar preživim i da ne kolabiram, a onda se bacam na drugi deo albuma koji će se isto u rekordnom roku napraviti kao i ovaj prvi. Ovaj deo albuma je kompletno završen - i pesme, i spotovi za mesec i po dana. Sve to ide brzo samo da je vremena i zdravlja, u pravom trenutku će da dođe - ispričala je Barbara, koja je potom opisala situaciju na Tenerifima.

- Bilo je pehova raznih, desilo se čak i momenta "pikpoketa", ali ovaj... To je moja greška bila, određena suma novca mi je ukradena iz novčanika, to je organizovani jedan kriminal. Mlatarala sam novčanikom pred ljudima pred kojima nisam trebala, ostavila sam ga na vidnom mestu, jer smo se bukvalno svi razbacali okolo i posle... To se sve desilo u dva, tri minuta, mi smo se vratili i mog novca nije bilo, ali sva dokumenta su ostala i sve moje bitnije stvari su ostale tako da eto, tamo sam naučila jednu školu - naglasila je Bobakova za Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading