TRAUMATIČNO ISKUSTVO, KOJE NE MOŽE DA PREVAZIĐE: Milan Marić grcao u suzama, niko nije verovao kroz šta prolazi!

Autor:

Zabava

30.12.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Milan Marić progovorio o traumatičnom iskustvu, koje nikada neće uspeti da prevaziđe.

TRAUMATIČNO ISKUSTVO, KOJE NE MOŽE DA PREVAZIĐE: Milan Marić grcao u suzama, niko nije verovao kroz šta prolazi!

Foto: printscreen/RTS

Glumac Milan Marić otkrio je u jednom intervjuu kako je prestao da veruje u Deda Mraza još u vrtiću. To traumatično iskustvo ostavilo je dubok trag u njegovom detinjstvu, ali i dalje veruje u magiju Nove godine i prazničnu čaroliju.

Iako je Deda Mraz simbol radosti i darivanja, iza ove ikone krije se naporan rad. Spremanje, održavanje irvasa, pakovanje poklona - sve su to zadaci koje Deda Mraz mora obaviti pre nego što krene u svoju prazničnu avanturu. Nije ni čudo što se glumac Milan Marić zapitao kako bi izgledao život ove dobro poznate ličnosti.

Republika

Foto: e stock/Koca Sulejmanović

Milan Marić

 

Iako je Deda Mraz izgubio svoju magiju za glumca Milana Marića još u vrtiću, praznična čarolija i dalje ima posebno mesto u njegovom srcu. Verovanje u magiju Nove godine i darivanje ima važnu ulogu u odrastanju i održavanju duha detinjstva čak i kada odrastemo.

- Praktično sam prestao da verujem u Deda Mraza još u vrtiću, kad sam video kako vrtićki domar navlači bradu i kapu krijući se od nas koji smo ga očekivali. To je bilo poprilično traumatično iskustvo, jer mi vaspitačice nisu verovale da to nije pravi Deda Mraz, čak ni moje suze nisu tu pomogle. A suštinski i dalje verujem u novogodišnju magiju, u svemu tome postoji nešto lepo i svima nama je potrebno da poverujemo nekada u tu čaroliju i obradujemo onaj najtananiji deo naše ličnosti, dete u nama - otkrio je glumac u novogodišnjem intervju za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading