CECINA ĆERKA POKAZALA SLIKU SA ULTRAZVUKA: Anastasija podelila NAJBOLNIJE trenutke, OVA scena je sve rasplakala!

Autor:

Zabava

30.12.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović dirnula je svoje pratioce na Instagramu!

CECINA ĆERKA POKAZALA SLIKU SA ULTRAZVUKA: Anastasija podelila NAJBOLNIJE trenutke, OVA scena je sve rasplakala!

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović

Pevačica Anastasija Ražnatović nedavno je podelila veoma lične detalje svog života sa svojim pratiocima na Instagramu. Na svom profilu, ona je objavila snimak ispunjen fotografijama koje prikazuju različite trenutke iz tekuće godine, uključujući venčanje, putovanja i porodične trenutke. Međutim, jedan od trenutaka koji je izdvojen je i veoma bolan - gubitak deteta. Na slici ultrazvuka i u videu na kome plače, Anastasija je pokazala svoju emotivnu stranu, što je dirnulo mnoge od njenih fanova.

- Hvala 2023. na lekcijama, bolu, smehu, tužnim i srećnim momentima. Sve je baš ovako trebalo da bude... U susret 2024. idemo puni nade, ljubavi i radosti! Pa neka bude kako je Bog rekao - napisala je ona na pomenutoj mreži.

 

 


Uprkos teškim trenucima, Anastasija je izrazila zahvalnost za sve što joj se dogodilo tokom protekle godine. Kroz emotivnu poruku na Instagramu, ona je istakla da je zahvalna za lekcije, bol, smeh, tužne i srećne momente, naglašavajući da je sve bilo upravo onako kako treba da bude. Sa nadom i ljubavlju, ona je najavila dolazak 2024. godine, ističući da je spremna da krene napred i da prihvati sve što joj život donosi, u skladu sa Božijim planom.

Ova iskrena objava pevačice ostavila je snažan utisak na njene fanove, pokazujući da i javne ličnosti prolaze kroz teške trenutke i da je važno otvoreno se suočiti sa njima.

 

 

 


Nakon što je podelila ove intimne detalje, Anastasija je dobila veliku podršku i reakcije saosećanja od svojih pratioca na društvenim mrežama. Mnogi su pohvalili hrabrost koju je pokazala otvarajući se o ovoj temi i istakli su da je njen primer važan za podizanje svesti o poteškoćama sa kojima se suočavaju mnogi ljudi.

Ova iskrena objava Anastasije Ražnatović pokazala je da je važno prihvatiti sve aspekte života, kako lepe tako i teške, i da je podrška okoline ključna u procesu suočavanja sa gubicima i izazovima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading