OVO JE ISTINA O BRAKU VIKI MILJKOVIĆ I TAŠKETA: Procurili svi DETALJI, snimak sve dokazuje u kakvom su zaista odnosu!

Autor:

Zabava

30.12.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković se otkrila jednim snimkom!

OVO JE ISTINA O BRAKU VIKI MILJKOVIĆ I TAŠKETA: Procurili svi DETALJI, snimak sve dokazuje u kakvom su zaista odnosu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Supružnici Viki Miljković i Dragan Tašković Taške, iako javnosti dobro poznati, čuvali su svoju ljubavnu vezu dugo od radoznalih pogleda. Taške, poznati harmonikaš i producent, pre Viki je već imao jedan brak, ali nakon 11 godina od razvoda, odlučio se za novo poglavlje u životu i ponovno venčanje sa popularnom pevačicom.

Iako su danas posvećeni svojoj karijeri i porodici, Viki i Taške su nedavno odlučili da naprave kratku pauzu od svakodnevnih obaveza i vrate se u dane kada je njihova ljubav tek cvetala. Odlučili su da posete Sarajevo, a snimci koje je Viki podelila na svom Instagram nalogu otkrivaju da su se ponašali poput zaljubljenih tinejdžera.

 

 


Dok su šetali ulicama Sarajeva, nisu krili svoju ljubav i naklonost jedno prema drugom. U jednom trenutku, usred ulice, zagrlio ju je i podigao, a njihov strastveni poljubac je zabeležen i podeljen na društvenim mrežama.

Ovaj spontani gest duboko je dirnuo njihove kolege i fanove, pokazujući da ljubav između Viki i Taškea i dalje tinja snažno. Njihova veza je primer da ljubav može opstati i nakon godina provedenih zajedno, a ovakvi trenuci otkrivaju da njihov odnos i dalje obiluje strašću i pažnjom prema jedno drugom.

 

 


Iako su oboje posvećeni svojoj karijeri, putovanje u Sarajevo ih je podsetilo na važnost zajedničkih trenutaka i očuvanja ljubavi. Njihov sin je njihov prioritet, ali ovo putovanje ih je podsetilo da je važno negovati i sopstvenu vezu i pronaći vreme za romantične gestove.

Viki i Taške su dokaz da ljubav ne poznaje godine i da je negovanje odnosa ključ za srećan i ispunjen život. Njihova ljubavna priča i dalje inspiriše mnoge, dokazujući da prava ljubav može izdržati sve izazove i ostati snažna kao na početku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading