VODITELJKA KONAČNO POKAZALA PARTNERA: Irina Vukotić s poznatim doktorom na luks putovanju, emotivnom porukom mu čestitala 50. rođendan!

Autor:

Zabava

27.12.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njihovom odnosu se dugo spekulisalo, a sad je Irina Vukotić konačno objavila fotografiju sa njim!

VODITELJKA KONAČNO POKAZALA PARTNERA: Irina Vukotić s poznatim doktorom na luks putovanju, emotivnom porukom mu čestitala 50. rođendan!

Foto: instagram.com/irinavukoticc

Voditeljka Irina Vukotić na svom Instagram profilu podelila je prvu zajedničku fotografiju sa doktorom Radmilom Jankovićem, zamenikom direktora UKC Niš, dok par proslavlja jubilarni 50. rođendan doktora Jankovića na Kubi. Iako se veza između poznatog doktora i voditeljke dugo spekulisala, njih dvoje do sada nisu javno komentarisali svoju ljubavnu vezu.

Profesor dr Radmilo Janković stekao je veliku popularnost tokom pandemije koronavirusa, svojom predanošću i posvećenošću u lečenju pacijenata. Njegova posvećenost poslu privukla je pažnju javnosti i medija, a sada je javnost zaintrigirana i njegovim ljubavnim životom.

- Milion razloga za sreću i osmehe ti želim. Budi mi najsrećniji na svetu 50 - glasila je poruka koju je Irina uputila svom partneru uz fotografiju sa Kube. 

Republika

Foto: instagram.com

Irina Vukotić Instagram objava

Iako su doktor Janković i Irina Vukotić delili slike sa Kube na svojim društvenim mrežama, veoma retko su se pojavljivali zajedno na fotografijama. Međutim, upravo na doktorov rođendan, Irina je odlučila da javno pokaže svoju ljubav prema njemu, objavivši zajedničku fotografiju na kojoj su nasmejani i zaljubljeni.

Irina je svojom objavom na Instagramu konačno stavila tačku na spekulacije i pokazala da je ponosna na svoju ljubavnu vezu sa doktorom Jankovićem. Njihova romantična proslava na Kubi definitivno je raznežila mnoge, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalje detalje o njihovoj vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
hahahaha

27.12.2023 18:19

Decko doticne je ozenjen covek i otac dvoje dece . Dakle,ona je ljubavnica,a on nista vise nego preljubnik i otac koji zapostavlja i decu,radi malo lecenja kompleksa i krize srednjih godina. Uzas...Irina rasturacica brakova, pi

Gordana

28.12.2023 22:03

@hahahaha - Decko od 50 godina? Pa jos I u braku. Kakva vest! Sram ih bilo.