SASHKA YANX IZNENADILA SARADNJOM SA ČUVENIM MUZIČAREM: "On je unikatan, Bog nas je spojio"

Autor:

Zabava

26.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova pop pevačica unikatnog glasa i stila planira da album, koji je u pripremi,

SASHKA YANX IZNENADILA SARADNJOM SA ČUVENIM MUZIČAREM: "On je unikatan, Bog nas je spojio"

Foto: Bojan Stevanović

SASHKA YANX

Ono što je nedavno obećala, popularna kantautorka Sashka Yanx je i ispunila - objavila je novi singl, za koji sama potpisuje i tekst i muziku, a zanimljivo je da je pesma "Bejbi bejbi" urađena u produkciji našeg proslavljenog harmonikaša i šefa orkestra Aleksandra Sofronijevića, najpoznatijeg po saradnji sa izvođačima narodne muzike.

I ne samo to - ova pop pevačica unikatnog glasa i stila planira da album, koji je u pripremi, objavi Sofrina izdavačka kuća AS Studioton.

Republika

Foto: Bojan Stevanović

SASHKA YANX

- Kako sam u ovih par godina posle pandemije još sazrela, i privatno i muzički, tako me je i Bog spojio sa onim što je najbolje za mene, te verujem da je muzička i izdavačka saradnja sa unikatnim Aleksandrom Sofronijevićem pun pogodak i slična zajednička vizija, kao i da oboje muziku ne delimo po žanrovima već gledamo na to da koristimo sva svoja znanja i iskustva u najbolje svrhe, za što bolji rezultat i kvalitet za publiku - da ljudi mogu da odaberu po svom ukusu u čemu će uživati - izjavila je Sashka Yanx, i dodala da je numera "Bejbi Bejbi" pisana još pre dve godine.

- Iako sam htela da je publika čuje i ranije, izgleda da je čekala svoje pravo vreme da izađe. Kako i stihovi pesme kažu 'ljubav sve to uzme pod svoje, i samo ona stopi sve boje', tako i ja funkcionišem - jer samo ljubavlju, strpljenjem i znanjem možemo menjati sebe i svet - zaključila je Yanx, koja se saradnjom sa Sofronijevićem pridružila muzičkim legendama kao što su Nedeljko Biljkić i Snežana Đurišić, koji su takođe poklonili poverenje produkciji jednog od naših najtalentovanijih i najcenjenijih muzičara.

Inače, Sashka će sledeće godine učestvovati i na "Pesmi za Evroviziju 2024".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading