NADEŽDA BILJIĆ UŽIVO NA PINKU SVE JAVNO OTKRILA O ODNOSU SA TOMOM: Nakon medijske ilegale, sve je priznala!

Autor:

Zabava

24.12.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić otvorila dušu!

NADEŽDA BILJIĆ UŽIVO NA PINKU SVE JAVNO OTKRILA O ODNOSU SA TOMOM: Nakon medijske ilegale, sve je priznala!

Foto: ATAImages

Pevačica i bivša rijaliti zvezda Nadežda Biljić nakon duge medijske ilegale, pojavila se u emisiji, u kojoj je progovorila o porodičnim odnosima. Naime, poznato je da je Nadežda imala vrlo turbulentan i napet period u životu, zbog sina Longa, kog je dobila u vezi sa manekenom i biznismenom Tomom Panićem

Nadežda je otvorila dušu i otkrila da je njne sin Longo sada u super stanju, da su ružni dani iza njih i da Toma i ona zajedno sa nasledniom rastu i spoznaju potpuno jedan drugi svet. Nije tajna da su Toma i Nadežda vrlo posvećeni roditelji, koji svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama fotografije i snimke sa naslednikom. 

Foto: printscreen/RTVPink

Nadežda Biljić i Toma Panić

- Sinko je super, nemiruje, živ je i zdrav, dobro je, moglo je bolje, kao što je i uvek moglo bolje, ali hvala Bogu, dobro je - rekla je Nadežda za Pink, pa dodala o teškim trenucima sa sinom:

- Ja njega gledam kao velikog pobednika i borca, bilo je jako teških trenutaka, ali to je iza nas, on je porastao. Mi zajedno sa njim rastemo, poboljšavamo se. 

Toma Panić nedavno je takođe govorio o porodičnim odnosima:

Foto: youtube.com/AmiG Show

Nadežda Biljić

Nadežda se porodila 12. marta, nakon toga je proglašena pandemija, nismo ga videli 4 meseca. Deca koja su prevremeno rođena, mora vreme da ih ojača. Kako napreduje kod nas je tako što ga mi ne primoravamo na to da on npr. danas mora da nauči da kaže tata i mama. Longiću danas objašnjavamo, on za dva, tri dana ukapira. Mi to sve lagano. Nije baš lagano, sve je to deo procedure životne, ali sa takvom decom treba bez napetosti, bez stresa. Sklonili smo se u manju sredinu, dete se igra u dvorištu slobodno - dodao je Toma.

- I ja sam dete koje je prevremeno rođeno. Ta deca su veliki borci. Mi smo samo tu da se molimo Bogu da sve bude u redu i da mu pružimo veliku ljubav. Moje dete je razmaženo, nema dalje - ispričala je pevačica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading