NAŠEM PEVAČU NAPUNILI KESU PARAMA: Osvanula HIT fotka, bakšiš ne može da mu STANE U RUKE! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

23.12.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima se, može se!

NAŠEM PEVAČU NAPUNILI KESU PARAMA: Osvanula HIT fotka, bakšiš ne može da mu STANE U RUKE! (FOTO)

Foto: twitter/printscreen

Poznato je da pevači često ostvaruju značajne prihode nastupajući na privatnim slavljima. Upravo je nedavno na društvenim mrežama osvanula fotografija koja je izazvala veliku pažnju javnosti. Naime, na njoj se vidi pevač Božidar sa svojim bendom kako na jednom slavlju drži kesu punu novca dok peva, a gosti mu ubacuju dodatni novac.

- Brat drži kesu i ljudi mu tu stavljaju pare - navodi se u opisu objave na Tviteru, gde su nastali i brojni komentari.

Iako su velika imena sa domaće javne scene često prozivana kao "kraljevi bakšiša", ne treba zanemariti ni manje poznate pevače koji takođe mogu da ostvare značajne prihode na privatnim nastupima. Inače, ova objava pokrenula je lavinu komentara, a svi su s oduševljenjem komentarisali urnebesnu situaciju.

"Božo institucija", "Kralju, trpaj pare samo", "E, ovo se zove kralj bakšiša, čovek iz naroda", "Samo veselo uz Božu, i ja bih mu napunio kesu", samo su neki od komentara ispod fotografije koja je za katko vreme postala viralna.

Inače, nastupi pevača na privatnim slavljima predstavljaju značajan deo njihove zarade. Osim honorara za nastup, bakšiš koji pevači dobijaju može biti značajan dodatni prihod. Među najpoznatijim "kraljevima bakšiša" na našoj domaćoj javnoj sceni važe Radiša Trajković Đani, Šerif KonjevićLjuba Aličić koji su za jedno veče u nekoliko navrata zaradili jedan stan u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading