IZVRŠEN NAPAD, DEVOJKA ZAVRŠILA U BOLNICI: Maskirani čovek upao u stan poznatog influensera, POLICIJA HITNO REAGOVALA!

Autor:

Zabava

23.12.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati influenser i MMA borac Marko Bojković alarmirao policiju nakon napada maskiranog čoveka!

IZVRŠEN NAPAD, DEVOJKA ZAVRŠILA U BOLNICI: Maskirani čovek upao u stan poznatog influensera, POLICIJA HITNO REAGOVALA!

Foto: shutterstock

Naš poznati MMA borac i influenser Marko Bojković se oglasio na društvenoj mreži Instagram i otkrio da je došlo do incidenta u njegovom stanu dok je on bio na treningu. Naime, kako je naveo, maskirani napadač je sinoć upao u njegov stan oko 20 časova i napao žensku osobu koja se nalazila u njemu, a sumnja da je sve urađeno kako bi bio ućutka.

Republika

Foto: MEGA PROMOTION SYSTEM

Marko Bojković

- Večeras je u 20 časova izvršen organizovani napad na mene, sa ciljem da me verovatno trajno ućutkaju određeni ljudi i strukture - započeo je Marko.

- Naime, dok sam bio na treningu, izvršen je napad na moj stan u kome se nalazila jedna ženska osoba, koju je maskirani napadač pokušao teško da povredi ili čak da ubije.- Napadač je pokucao na vrata mog stana, očigledno dobro upućen gde tačno živim, ženska osoba koja mi je bilska, a čiji identitet ne smemo da otkrivamo zbog istrage, otvorila je vrata, a napadač je krenuo da je davi i tuče pesnicama... - nastavio je on.

- Tada se ona jedva otrgla i uspela da nekako zablokira vrata stana, a takođe su i psi koje imam skočili i napadač je samo rekao: "Pozdravi Bojkovića, neće joj dugo, mi ćemo ga ućutkati" i tada je pobegao. Trenutno se nalazimo u Urgentnom centru, gde se njoj ukazuje pomoć, a alarmirana je policija sa svih strana - dodao je MMA borac.

- U poslednje vreme sam mnogima stao na žljut, objavljujući istine o kojima mnogi ćute i ne smeju da pričaju, a očigledno je da mafija ne miruje, samo želim da poručim ovima što su organizovali ovaj napad da neće još dugo, jer se dobro zna odakle vetar duva. Sa svojim timom sam spreman da ponudim veliku novčanu nagradu da mi se dostavi tačno ime napadača, a nalogodavce će uskoro rešiti nadležni organi - poručio je oj putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Inače, Bojković je nedavno dospeo u žižu interesovanja javnosti kad je influensera Marka Milovanovića, koji je poznatiji kao Marko Džek, optužio da je pedofil koji uznemirava i spopada maloletne devojčice putem društvenih mreža.

Republika

Foto: Tiktok/ bojkovic.markomma, sundjerb0ba

Marko Džek i Marko Bojković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading