ZAVIRITE U NOVI DOM DAVIDA DRAGOJEVIĆA: Ovde će OSNOVATI PORODICU sa novom devojkom, a evo koliko je pukao na LUKS GAJBU!

Autor:

Zabava

22.12.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević otvorio vrata novog doma!

ZAVIRITE U NOVI DOM DAVIDA DRAGOJEVIĆA: Ovde će OSNOVATI PORODICU sa novom devojkom, a evo koliko je pukao na LUKS GAJBU!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Bivši učesnik rijalitija, David Dragojević, nedavno je postao vlasnik luksuznog stana u samom srcu Novog Sada, za koji je izdvojio impresivnih pola miliona evra. Na svom Instagram profilu, David je podelio sa svojim pratiocima da se intenzivno priprema za useljenje u novi dom, naglašavajući da će stan biti potpuno opremljen i uređen, te da planira da u njemu proslavi nadolazeće praznike.

Foto: printscreen/RTVPink

David Dragojević

 

Nekretnina koju je David kupio smatra se veoma luksuznom, a samim tim i skupocenom, budući da je njen vrednost procenjena na oko 500.000 evra. Mediji prenose da je David birao moderan i skupocen nameštaj za svoj novi dom, dok će sa njim u stanu živeti i njegova nova devojka, koja je poreklom iz Ulcinja. Zanimljivo je istaći da je ova mlada dama zaradila popularnost i prihode putem poznate platforme za odrasle, na šta je David, prema navodima medija, imao pozitivan stav.

 

Podsećanja radi, David Dragojević je bio u vezi sa Aleksandrom Subotić, dok se trenutno sa svojom partnerkom nastanjenom u Novom Sadu. Nakon javno okončane veze sa Anom Korać, koja je usledila nakon prevare u rijaliti programu, David je pronašao sreću sa novom devojkom. Takođe, Ana Korać je nedavno potvrdila da se razvela od Davida.


Kako mediji prenose, budući da je David Dragojević uložio značajna sredstva u svoj novi dom, javnost sa nestrpljenjem očekuje da vidi kako će izgledati stan u kojem će početi novu etapu svog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading